Az El Viajero kalandjai San Franciscóban

promóció

Beszámoló a Bacardí Legacy világversenyéről

Schök Norbi, a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition magyar nyertese kiválóan teljesített a San Franciscó-i világversenyen. Norbi most mesél nekünk a kint szerzett élményeiről.

Schök Norbi, a magyar nyertes

„Fantasztikus programokon vehettünk részt a verseny által. Rengeteget tanulhattam a szakma legnagyobbjaitól, ezeket igyekszem majd a verseny után is tovább hasznosítani. A kint töltött napok persze nem csak munkából álltak. Az egyik kedvenc programom a bártúra volt, ahol megismerkedhettünk a magával ragadó és inspiráló San Franciscó-i bár kultúrával, de voltunk hajókiránduláson és baseball meccsen is.”- mesélte Norbi.

-

És milyen egy igazi Bacardí házibuli, ahol a Major Lazer két tagja Jillionare és Walshy Fire kever?

„Szinte minden este hatalmas bulit szerveztek nekünk, de ezek közül a legemlékezetesebb egyértelműen a verseny utáni záró rendezvény, a Bacardí házibuli volt. Olyan szakmai legendák álltak be a bárpult mögé, akikre egész életemben ikonként tekintettem. Óriási élmény volt, ahogy maga az egész verseny is.” – tudtuk meg Norbitól

A magyar versenyző és koktélja, az el Viajero hatalmas elismerésben részesült, hiszen Simon Difford, a Difford’s Guide alapítója is nagyon pozitívan nyilatkozott Norbi koktéljáról.

Mi pedig külön dicséretben szeretnénk részesíteni Norbit, amiért a világverseny döntőjén egy magyar tervezésű, Robert|Maar ingben állt a színpadra.

A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition döntője 2017-ben Berlinbe érkezik, bízunk benne, hogy jövőre hasonló sikereket érhetünk majd el. Norbinak pedig gratulálunk az idei teljesítményéhez!

ÉLJ SZENVEDÉLYESEN IGYÁL FELELŐSEN!