Így néznek ki most Demi Moore és Bruce Willis nagylányai

V. Zsófi

Felnőtt a három nővér! Szerinted kire hasonlítanak?

Ahogy telik az idő, egyre többet hallani a legendás hollywoodi pár lányairól. A vagány, öntudatos nővérek mindhárman kreatív területen igyekeznek bizonyítani.

forrás: Europress
Így néztek ki idén februárban egy Los Angeles-i eseményen: Rumer, Scout és Tallulah (balról jobbra).
Olvasd el ezt is!
Saját jogon stílusikon: Elizabeth Olsen

Rumer Glenn Willis (27)

A legidősebb lány nemrég debütált Roxie-ként a Chicago című musicalben a Brodway-en. Gyerekkorától kezdve fel-feltűnt szülei filmjeiben, például anyja gyerekkori énjének húgát alakította a Tegnap és mában, de feltűnt a Pretty Little Liars-ben is. Nemrég húgaival együtt szerepelt a Vanity Fairben és Instagramján kikérte magának a túlzott photoshoppot, úgy vélte kisebbítettek az állkapcsán, de a fotós és a magazin tagadta a vádakat.

Scout LaRue Willis (24)

A Brown Egyetemen diplomázott, jelenleg divattervezőként dolgozik Scout's General márkáján, de gyakran részt vesz különböző művészeti projektekben. Két évvel ezelőtt tele volt a sajtó a meztelen felsőtestéről készült képekkel, az Instagram kettős mércéje ellen tüntetett a „freethenipple" mozgalom tagjaként. New Yorkban sétálgatott fedetlen felsőtesttel, hogy rámutasson arra a furcsaságra, hogy ezt legálisan megteheti a városban, míg az Instagram leveszi az oldalról a női mellbimbókat láttató képeket.

Tallulah Belle Willis (22)

Miután két évvel ezelőtt megjárta az elvonót, kopaszra borotválta a fejét és kigyógyult étkezési zavarából, a legkisebb Moore-Willis lány illusztrátorként tevékenykedik, nemrég jelentek meg rajzaival díszített pulóverei, gyerekkori beceneve: Buuski néven.

Ha ennyi Willis-lány nem lenne elég, Bruce Willis Emma Heming, modellel kötött házasságából is van két lánya, igaz, ők még csak 2 és 4 évesek, de jó tudni, hogy van utánpótlás!

Melyik a legszimpatikusabb Willis-nővér?