JOY&VOUS közös eperfagyi teszt: keressük Budapest legfinomabbját!

Europress
Alberti Petra Bianka

A JOY.hu és a VOUS.hu szerkesztősége összefogott, és kicsit körülnézett a budapesti fagyizók kínálatában, hogy megtalálja olvasói számára a legfinomabb, legkülönlegesebb verziót, így megkönnyítve a dolgod, ha igazán finom fagyira vágynál!

Brigi, a Fitnesz és Szerelem rovat szereksztője a Vári cukrászdában járt

Cím:1162 Bp., Szlovák út 86.

"Budapest egyik leghíresebb fagyijzója több díjnyertes ízzel rendelkezik, ráadásul természetes alapanyagokból készült fantasztikus ízű és állagú fagyikat fogyaszthatunk - mondjuk az eperfagyinál azért örültem volna 1-2 nagyobb gyümölcsdarabnak!"

Gabi, az Életmód és Sztárok rovat szerkesztője a Károly körúti Fragolában fagyizott

Cím: 1075 Bp., Károly körút 3.

"A Fragolában még sosem csalódtam: most, az eperfagyi esetében az különösen szimpatikus volt, hogy lehetett kapni cukormentes változatban is. Összehasonlítva a cukros és nem cukros változatot, azt kell mondjam, szinte alig érezhető a különbség, nagyon finom mindkettő, igazi "olaszországi hangulatba" kerül az ember tőlük. Egy negatívumot tudok csak megjegyezni: ottjártunkkor épp sajnos nem volt dobozuk, csak tölcsérük, ami azért szerintem sokak számára probléma lehet. De nyilván ez most egy egyszeri alkalom volt, tehát ez sem von le a fagyi értékéből."

Petra, vezető szerkesztőnk a Gelarto Rosa eperfagyiját tesztelte

Cím: 1051 Bp., Szent István tér 3.

"Szeretem az igazi különlegességeket, a Gelarto Rosanál pedig minden az: a Bazilika szomszédságában, rózsa alakban, izgalmas ízkombinációkban érkeznek a fagyik, az összetevők zamata kimagasló. Az eper náluk bodzával társul, az eredmány pedig mennyei. Az allergéneket is feltüntetik, nagy a laktóz- és gluténmentes választék, ami nálam külön plusz pont.Egyedül a hosszan kígyózó sor nem a legjobb, ha gyorsan kíván finomsághoz jutni az ember lánya, de hát a jóra mindig megéri várni!"

ITT MÉG NEM ÉR VÉGET AZ EPERFAGYI-KÖRÚT, KATTINTS TOVÁBB ÉS NÉZD MEG, MIT TAPASZTALT BARÁTNŐ-OLDALUNK, A VOUS!

A legfinomabb eperfagyi


Szerinted melyik az ország legfinomabb eperfagyija? Budapest és vidék is játszik, írd meg nekünk kommentben a te favoritodat!