Nincs többé lelkiismeret-furdalás!

Promóció

Diétázzunk péksüteményekkel!

Az egészséges életmód kialakítása rögös út, mely akaraterőnket jócskán próbára teszi. A legkülönbözőbb ételektől csábulhatunk el, a valódi kísértést azonban többnyire azok a termékek okozzák, amelyek nem csupán látványra csalogatóak, de lépten-nyomon belebotlunk ínycsiklandó illatukba is. Ezek bizony a frissen sült, ropogós péksütemények, melyek amellett, hogy finomak, cukor- és magas szénhidráttartalmuk miatt sajnos nem igazán egészségesek. Elkeseredésre viszont semmi ok, van már erre is megoldás!


Tudtad?A cukrot nem tartalmazó Fit&Well termékekben a cukrot cukoralkoholokkal helyettesítik, melyek a növényekben is megtalálható, lassú felszívódású szénhidrátok.

Mindannyian éreztük már – reggelente munkába menet vagy épp bevásárláskor – a friss péksütemények édes illatának démoni erejét. A kísértés hatalmas, főként egy egészségtudatos ember számára, akinél tiltólistán szerepel minden magas cukortartalmú étel, s nem elhanyagolható szempont, hogy fehérjében és rostban is gazdag legyen az, amit elfogyaszt. Ehetünk saját kezűleg, gondosan megválogatott alapanyagokból, egészséges receptek alapján, kis konyhánkban készített péksüteményeket is – már ha van időnk, és szeretünk, tudunk is sütni. Ez azonban sajnos nem mindenkire igaz. A Lidl-be betérve viszont a polcon találjuk a megoldást.

Az áruházláncban kapható Fit&Well márka helyben sütött péksüteményei ugyanis amellett, hogy frissek és finomak, egészségesek is! A termékek az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezésügyi Intézet szakértői véleményei alapján tápanyag-összetételre vonatkozóan fehérjeforrásnak és élelmirost-forrásnak minősülnek, többségükben csökkentett szénhidráttartalmúak és természetesen nagyon finomak.

Diétázók, sportolók is bátran fogyaszthatják, lelkiismeret-furdalás nélkül. A cukrot nem tartalmazó Fit&Well termékekben a cukrot cukoralkoholokkal helyettesítik, melyek a növényekben is megtalálható, lassú felszívódású szénhidrátok. A cukrokhoz képest nagy előnyük, hogy kevesebb energiát tartalmaznak, a vércukorszint-emelő hatásuk is kisebb, ráadásul nem okoznak fogszuvasodást.

Így már semmi sem gátolhat bennünket abban, hogy engedjünk a frissen sült pékáruk csábításának.