4 esküvői pillanat, amit semmiképp ne posztolj

Joy.hu

Vannak olyan intim pillanatok, amelyeket a legjobb, ha megtartasz magadnak és a családodnak ezen a napon.

Hol a határ a még "social media-kompatibilis" és a szigorúan privát tartalom között? Most összeszedtük, hogy szerintünk mi az, ami nem való a Facebook-ra a Nagy Napon.

1. Az esküvőszervezés miatti frusztráció

Semmiképp ne a közösségi oldaladon szidd a virágost, a cukrászt vagy a koszorúslányaid: ez annyira nem classy! Inkább ereszd ki a fáradt gőzt egy pohár bor mellett a barátnőiddel és kérd ki az ő tanácsaikat a témában!

2. Képek a ruhapróbáról

Tudod mi a szabály: a menyasszonyi ruhában a vőlegény csak az esküvő napján láthat először! Tudjuk, hogy mennyire nehéz megállni, hogy ne posztolj egy olyan képet, amin gyönyörűnek érzed magad a próbafülkében, a fehér ruhádban... De mindenképp fogd vissza ezt a vágyadat annak érdekében, hogy az esküvő napján tökéletes legyen ez a pillanat!

3. A helyszín mosdója

Reméljük, hogy te sem azok közé az arák közé tartozol, aki viccesnek találja, ha egy olyan képet oszt meg Facebookon, amin a koszorúslányai épp a szoknyáját tartják az esküvői helyszín mosdójában... Sajnos ugyanis sok példa van erre is. Azt javasoljuk, hogy ezen a napon próbálj meg inkább más, felemelőbb pillanatokat megörökíteni és posztolni ( ha már mindenáron szeretnél). És ez lehetőleg olyan legyen, amiben nem szerepel egy mellékhelyiség...

4. A nászéjszaka

Ha vége a bulinak, az este végre csak a tiétek! És ez maradjon is így: ez már szigorúan privát dolog, örülj, hogy végre kettesben lehetsz az újdonsült férjeddel és kikapcsolhattok minden kütyüt. Persze megértjük, hogy izgatott vagy az éjszaka miatt és hogy szívesen megosztanád a szexi hangulatú hotelszoba fotóját, de hidd el, ez nem az a fajta szelfi, ami az ismerőseidre, családodra tartozik. Posztolj inkább majd a nászútról!

Kiegészítenéd még valamivel a listát?

Olvasd el ezt is!
Mióta házas vagyok (még) kevesebbet posztolok Facebookon