Merjünk beszélni róla! Nyílt levél a szexuális zaklatásról

Promóció

Olvasónk, Szilvia küldte a következő sorokat, felhívva a figyelmet arra, hogy nem holmi "feltűnési viszketegség" rejlik a híres és nem híres emberek színvallása mögött, pusztán csak úgy döntöttek, mernek beszélni az őket ért felzaklató eseményekről...

"Kedves JOY magazin! Mivel úgy látom az ilyen cikkeitek (a szexuális zaklatásról színt valló sztárokkal kapcsolatos cikkek - a szerk.) pár hölgyből igen erős, negatív, megbélyegző reakciót vált ki, ezért kérlek engem is emeljetek ki mert én is szeretnék "HÍRNEVET" szerezni. Íme, előállok azzal, hogy én miket tapasztaltam:

11 éves voltam, mikor egy férfi a tömött buszon hozzám nyomta a péniszét. Akárhogy próbáltam elhúzódni, ő követte a mozgásomat eme "nemes" szervével. Reszkettem a félelemtől. A buszon ülők elfordították a fejüket.
14 éves voltam, a barátnőmet vártam az egyik téren egy padon ülve, mikor egy 60-65 éves körüli férfi mellém ült. Megkérdezte, hogy hogy hívnak, hány éves vagyok és megjegyezte, hogy mennyire szép vagyok. Mondtam neki, hogy nem állok vele szóba, nem beszélek idegenekkel. Az válaszolta, hogy ő nem idegen, ismeri a barátnőmet, látja, hogy mindig együtt megyünk suliba. Aztán felhívott a lakására, hogy megmutassa a festményeit mert egy ilyen gyönyörűséget biztos érdekelné. Akkor felpattantam és elrohantam. A téren cirkált, én pedig egy bokor mögé bújva reszkettem, amíg megjött a barátnőm. Kiderült, hogy az említett másik barátnőmet is megkörnyékezte már.
15 éves voltam, leültem egy padra. Egy férfi elsétált előttem, majd bebújt mögöttem a bokorba és hallottam, hogy maszturbál és nyög.
21 éves voltam, mentem az utcán, velem szembe jött két srác. Az egyik odafordult hozzám és azt mondta: Olyan fehér a bőröd, mint a tejföl, de megb@sználak.
27 éves voltam, egy bántalmazó kapcsolatban megerőszakolt a volt barátom (ja bocsi hölgyek, kapcsolatban ugye nem történhet erőszak? Meg miért nem hagytam ott, az én hibám... nos otthagytam... nem jelentettem fel, mert ugyan kinek hiányzik az ugyanolyan vélemény, mint a tiétek?)
28 éves voltam, mentem haza délutános műszak után. Egy férfi megkérdezte, hogy van-e cigim. Mondtam, hogy nincs. Továbbindultam, utánam szólt, hogy álljak már meg beszélgetni. Mondtam, hogy nem. Erre ezt üvöltötte miközben jött utánam: Mire tartod te a pics@dat, hogy nem állsz meg velem beszélni? Na mire tartod?

Van még pár..... folytassam? Annyira szeretnék ezáltal híres lenni kedves ismeretlen hölgyek, akik olyan okosnak tartjátok magatokat, hogy kétségbe vonjátok mások szavát, csak mert "híresek". Akkor most már én is híresnek számítok!
Köszönöm a figyelmet kedves JOY magazin.


UI: Kedves férfiak! Én tudom, hogy a legtöbbetek rendes, normális ember, aki ilyet nem tesz, ne vegye magára, akinek nem inge. Ha vannak olyan kedves nőtársaim, akik hasonlókat tapasztaltak, akkor ne féljetek beszélni, mert a csend öl! Hajrá Nők!"