Szuper borbárok Budán és Pesten

V. Zsófi

Akár a belvárosban, akár Budán boroznál, két nemrégiben nyílt, klassz helyet ajánlunk!

Apropó
1077 Budapest, Király utca 39.

forrás: Apropó Facebook oldala

Ideális színhely romantikus randevúhoz ez a nemrég nyílt belvárosi borozó, a meghitt, vintage stílusban berendezett tér rögtön a megfelelő hangulatba repít! Leginkábba a kis, magyar pincészetek minőségi borait ajánljuk, de ha éppen francia pezsgőt kortyolgatnál inkább, vagy olasz prosecco-t, arra is van lehetőség. Nagyon finom a padlizsán- és a sütőtökkrémes tapas, de kacsacombot vagy kagylót is tudsz rendelni a változatos étlapról. Ráadásul sok más boros hellyel ellentétben itt lazább a hangulat, ha nem ragaszkodsz az édesketteshez, a kutyát is magatokkal hozhatjátok ide.

A francia nők már rég tudják, hogy a bor jót tesz a bőrnek - persze csak mértékkel fogyasztva, a vörösbor például tele van antioxidánssokkal, és még a zsírbontásban is szerepe van. Ha szeretsz borozni, biztosan értékelni fogod a Helia-D Professional tokaji aszús krémjeit, próbáld ki a krémgélt!

KisBécs
1126 Budapest, Németvölgyi út 36-38.

forrás: KisBécs Facebook oldala

Ha beköszönt végre a jól megérdemelt koranyári meleg, sokat fogunk ennek a budai borozónak a teraszán ücsörögni. Beszélőnevéből következhetünk az osztrák borok széles kínálatára. Estére borbárrá avanzsál a KisBécs, de korai nyitása miatt reggelizőhelynek is kiváló, pompásak a szendvicseik és a salátáik is. Este tízkor zár, így vacsorához és egy buli előtti alapozáshoz is jó választás.

Csillámporos partisminkek, az éjszaka új királynője

Te kipróbálod valamelyiket?