10 film, ami miatt idén nyáron tuti elmegyünk a moziba

Kálmán Zsófi

Ha az idei divat, a strand vagy a forró éjszakák, nem lennének elég nyomós érvek arra, hogy már alig várd a nyarat, akkor íme szerkesztőségünk filmajánlója. Vagyis minden, ami kihagyhatatlan a következő hónapokban!

1. Amerika Kapitány: Polgárháború

A legújabb Marvel film, vagyis a 13. a sorban, hogy egészen pontosak legyünk. Bár már futószalagon gyártják a szuperhős filmeket, a szexi Amerika Kapitány (Chris Evans) csörtéje a playboy Vasemberrel (Robert Downey Jr.) újra a moziba csábít minket. Mindenki eldöntheti, hogy melyik oldalnak drukkol, közben pedig irigykedhet a tökéletes idomokkal megáldott Scarlett Johanssonra.

Kit vigyél magaddal? A pasidat.

Bemutató dátuma: május 5.

2. Rendes fickók

Első érvünk Ryan Gosling, és talán ennél nem is kell több. Jó, tegyünk úgy, mintha pusztán ez a név nem lenne számunkra elég (de az!), és győzzük meg magunkat a történettel: Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében.

Kit vigyél magaddal? Egyértelmű, hogy a barátnődet.

Bemutató dátuma: május 26.

Ne maradj le a legjobb filmekről - a folytatásért!