Készülj fel az utolsó ütközetre!

Promóció

Az Éhezők viadala lehengerlő befejezéséhez érkezett...

A Suzanne Collins világhírű regénysorozata alapján készült, minden idők egyik legnépszerűbb filmes szériája lehengerlő befejezéséhez érkezett Az éhezők viadala utolsó fejezetével, megérkezett a Kiválasztott befejező része.

Jennifer Lawrence játssza Katniss Everdeent, aki valaha csak azért küzdött, hogy túlélje a brutális Éhezők Viadalát, idővel azonban a Panem zsarnok elnöke (Donald Sutherland) elleni lázadás vezérévé vált. Katniss most egy csapatnyi lázadó élén, legjobb barátai - Gale, Finnick és Peeta - támogatásával a végső nagy ütközetre készül, amely egész Panem jövőjét meghatározza.
A Francis Lawrence rendezésében érkező filmben Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland és Julianne Moore fantasztikus alakítását élvezhetjük.

Ha az eddigi részeket végigizgultad, ne hagyd ki az új küzdelmeket sem, hiszen meglepő fordulatokban lesz részed! Az egyik legnépszerűbb fantasy sorozat a végéhez ért, ne maradj le róla, elképzelni sem tudod, mi vár rád a legvégén! Az éhezők viadala: A kiválasztott befejező részét már megtalálod Blu-ray™-en, egy és kétlemezes DVD-n, és gyűjteményekben is!