Így állítsd össze a tökéletes ruhatárat – Olivia Palermo 3 aranyszabálya

Promóció

Ha sokszor állsz úgy a szekrényed előtt, hogy mit vegyél fel már megint, akkor bizony komolyan át kell rendszerezned a ruhakészletedet. Íme néhány szuper tanács!

Olivia Palermo, a MAX&Co. Stílusnagykövete szerint a tökéletes styling a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról, illetve ennek a “képességnek” az elsajátításáról szól, hogy ruhadarabjainkat és kiegészítőinket céltudatosan és könnyedén variálhassuk.

Tartsd be ezeket a szabályokat:

1. Az APA szabály - Arányok, Paletta és Anyagok

A tökéletes styling a gondosan megalapozott darabokon, a hangsúlyos színeken és kiegészítőkön múlik, amelyeket újra és újra magabiztosan kombinálhatunk:

"A ruhatár összeállításának lényege tényleg arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő arányokat, színpalettát és azokat az anyagokat, amelyek illenek testalkatunkhoz” - mondja Olivia. "Nagyon fontos, hogy minden helyzetben maradj önmagad és magabiztos. A mindennapjaidba pedig vigyél egy kis színt, amivel feldobhatod hangulatod!”

2. Ne csapongj, maradj hű!

Tekintettel arra, hogy a kortárs divat egyre sebesebb léptekben halad, az évszakok pedig az őrült időjárásnak köszönhetően szinte egybeolvadnak, fontos szempont a sokoldalúság és kihasználhatóság. "Azt gondolom, hogy a MAX&Co. minden egyes kollekciójában vannak olyan alapdarabok, amelyek a tavaszból vagy a nyárba vagy akár az őszbe is átrepíthetnek." - mondja Olivia. "Szeretem a bő szárú nadrágot, amely nagyon sokoldalú: lehet blúzzal viselni, illetve garbóval, egy oversize mellénnyel kiegészítve. Ezt nevezem én örök, hű darabnak.”

3. Vedd stílusosra összeállításod!

Dobd fel a szettedet, vedd stílusosra a figurát...a lényeg, hogy egy extra csavarral és kevés igyekezettel még izgalmasabbá tegyük az outfitünket. Olivia kedvenc stílus-kiegészítője az öv. "Képes megváltoztatni az egész alakot, ezért fontos, hogy mindig kéznél legyen, különböző színekben” - mondja.

Olivia a MAX&Co. kampányarcaként 2016 februárjában debütált világszerte. A munkahelyi öltözékek és a tavaszi partiösszeállítások kiválasztásához kapcsolódó tippjeit ITT olvashatod.