20+1 híresség és mentett kutyáik

B. Krisztina

Egyre több híresség tartja szívügyének az állatvédelmet és ezt nem csak hirdetik, de számtalan esetben fogadnak örökbe mentett kutyákat. Összeszedtük Hollywood mentett kutyáit és a híres gazdikat.

A hírességek, celebek képesek - egy kis túlzással - bármilyen divatot teremteni, trendeket hoznak létre amit a rajongók feltétel nélkül követnek. Nem kivétel ez alól az állatartás sem. Nem csak bizonyos kutyafajták népszerűségét tudják magaslatokba emelni, de eleve a kutyatartást is divatba hozhatják, ezzel együtt az állatvédelmhez való hozzáállást is. Egy felelősen gondolkodó ember nyilván nem azért választ egy csivavát magának, mert Paris Hiltonnak is az van és jól mutat a szelfiken - de valljuk be, biztosan van erre is példa.

forrás: vizslabolt.hu
Szeretnél ilyen matricát? Klikk a képre.

Manapság a celebek igazán jó példát mutatnak nekünk. Szimpátiát keltő PR fogás, vagy tényleges elköteleződés? Ezt nem tudjuk. De tény, hogy egyre több Hollywoodban az örökbefogadott/mentett kutya és a menhelyen megforduló híresség. Az is tény, hogy ugrásszerűen megnövekedett az állatvédelmi kampányokban szereplő hírességek száma.

Egy biztos, ők már tettek valamit azért, hogy eggyel kevesebb kutya legyen a menhelyen. Ha Te is eldöntötted, hogy kutyát szeretnél, kövesd a példájukat: Ne vásárolj, fogadj örökbe!

Nézzük, kik azok a hollywoodi igazán jó arcok, akiket most tényleg érdemes követni.

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
Celebek és mentett kutyáik.