Felemelő érzés volt Magyarországot képviselni a nemzetközi folk fesztiválon

Joy.hu

Felléphettem az International Folk Festival-on, ahol nagyon felemelő érzés volt Magyarországot képviselni.

Következő szemeszterben végre elkezdhetem a második szakomat, ami a legjobban érdekel itt: Electronic Production and Design. Ez a szak a sound design-ra összpontosul, de ha ez sokat nem mond, akkor itt egy videó róla:

Egy számomra inspiráló fotó a 60-as évekből Eliane Radigue-ről, aki az akkoriban nagyon ritka női pionír elektronikus zeneszerzők, sound designerek egyike volt.

FKJ az egyik legnagyobb közkedvenc itt a sulinkban, úgyhogy elmentünk a koncertjére múlt héten. Végre élőben is láthattam és hallhattam, ahogy énekel, zongorázik, gitározik, basszusgitározik, szaxofonozik és élőben játsza az elektronikus szintiket is.

Az egyik jó barátommal, Wiggz-zel egy új dalon dolgozunk ismét:

Beválogattak a 10 Singers Showcase énekesei közé ismét. :) Teltházat csináltunk megint a Berklee Performance Centerben. Én én dalaim 80-as évek pop volt.

Elindult a Berklee Lookbook az instán: @berkleefashionofficial

Napi zenének pedig szeretném megosztani egy igazán tehetséges, hatalmas szívű barátomnak, Napoleonnak a mixét, aki április 7-én elhunyt. Nagyon nehéz hetünk volt a barátaimmal, de legalább a zenéit itt hagyta nekünk, ami ha nem is teljesen, de picit könnyíti a szivünket, amikor hallgatjuk.