Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Kálmán Zsófi

Kiket is csodálunk, kikre is szeretnénk hasonlítani? Állandó téma a sztárok és a photoshop kicsit sem romantikusnak nevezhető kapcsolata. Vékony, nem vékony, szép, nem szép, természetes, nem természetes - és ha természetes, mitől olyan? Bár ritkán, de a hírességek is megszólalnak a digitális tuninggal kapcsolatban. Például most!

A legutolsó ilyen nyilvános szájkaratéba Kerry Washington bocsátkozott, aki a múltheti Adweek magazin címlapján tündökölt. Ez persze nézőpont kérdése, hiszen Kerry kicsit sem boldog a végeredmény láttán. Kapatunk az alkalmon, és összeszedtük a tavalyi év photoshop botrányait, azokat a hírességeket, akiknek meg van a véleményük a manipulált képékről!

1. Zendaya

"Ma jelent meg egy új fotósorozat rólam, és megdöbbenve láttam, hogy még az én 19 éves csípőmet és derekamat is manipulálták" - írta Zendaya az Instagramján. "Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önszeretet mellett, így veszem a bátorságot, és megosztom az eredeti képet."

2. Demi Lovato

Demi hosszú éveken át gyűlölte teste minden négyzetcentiméterét, amire még egy lapáttal rátett, hogy a belegyezése nélkül retusálták meg minden képet, amit készítettek róla. Talán ez a fantasztikus és őszinte Vanity Fair fotózás szabadította meg minden démonjától! "Úgy érzem, végre megmutathatom minden nőnek, hogy bárki leküzdheti a testképzavart, és jól érezheti magát a bőrében." - nyilatkozta az énekesnő.

Kattints ide a cikk folytatásához!