Segítünk leutánozni Adele tökéletes tusvonalát!

Kata

Az énekesnő sminkese beavat a titokba.

Adele megjelenésének egyik központi eleme az a vastag és szépen ívelt fekete tusvonal, amit mindig láthatunk a szemhéján. Olyan tökéletes, hogy sokan szívesen leutánoznák, hiszen egyáltalán nem könnyű a cicaszemnél megtalálni a megfelelő arányokat, sőt!

Most viszont nem más van a segítségünkre abban, hogy elsajátítsuk Adele szexepiljét, mint az énekesnő sminkmestere, Michael Ashton. A szakember egy videón keresztül mutatta meg fortélyát a nagyvilágnak Lisa Eldridge kérésére.

A sminkes már több, mint 9 éve Adele mellett van, hogy mindig ügyeljen makulátlan megjelenésére, így érdemes tanulni tőle. Ashton lépésről lépésre adja át tudását, ami elsőre talán kicsit túl soknak tűnhet ahhoz, hogy minden nap elkészítsük ezt a sminket, ám az biztos, hogy az esti pariban könnyű feltűnni az egyszerűségével.

Ashton lépésről lépésre adja át titkát, melyek a következők:

1.Tisztítsd meg az arcod a szennyeződésektől, majd hidratáld bőrtípusodnak megfelelően. Ezzel elő is készítetted.

2. Használj az orcádon fényt adó terméket, ami üde hatást kölcsönöz. Átlátszó szemöldök géllel fésüld át a szemöldököd.

3. Vigyél fel a szemhéjadra és a szemed alá szemfesték-alapot és szépen dolgozd el.

4. Ezután használj nude szemfestéket a szemhéjon és a szemzugban.

5. Kenj ki a kézfejedre kevés gél állagú fekete szemhéjtust, majd a szem belsejétől kifelé haladva ecsettel kezdd el a vonalat vonásonként felépíteni.

6. Ha megvan a megfelelő vastagság, finomítsd, szépítsd a vonalat és húzd ki a szemöldök íve felé.

7. Ha maradt egy apró hiba, vagy csak élesítenél a vonalon, használj vattapálcát a javításhoz, majd erősítsd meg a vonalat a drámaibb hatás kedvéért.

8. Ezután fesd ki a felső szempillákat több rétegben is fekete spirállal (vagy tegyél fel műszempillát), majd jöhetnek az alsó pillák is!

9. Ezt követően húzd végig a vonalat folyékony szemhéjtussal is és fesd ki finoman a szemöldöködet.

10. Végül jöhet szépen sorban az alapozó, a folyékony korrektor a szemek alá, majd a leheletnyi kontúrozás és utolsó simításként egy pici pirosítás és rózsaszín fény az ajkakra. Mindezeket azért, hogy a makulátlan arcbőr még jobban kiemelje a szemeket.

Kipróbálod? Ha tökéletes lett a tusvonalad, akkor az i-re azt a bizonyos pontot a fekete szempillaspirál teszi fel! És ha most előfizetsz magazinjainkra, akkor ajándék Max Factor spirált is kapsz a választott laphoz! ;)