5 jel, hogy a szellemvilág kapcsolatba akar lépni veled

Joy.hu

Elhunyt szeretteid, vagy esetleg mások is próbálhatnak üzenni…

1. Nagyon élénk álmaid vannak

A szokatlanul színes, érzékletes álmok mindig valamilyen mondanivalót hordoznak, aminek a forrása belőled (a tudatalattidból) vagy kívülről is fakadhat. Ha igazán tudni szeretnéd a választ, hogy honnan érkeznek, csak tedd fel a kérdést, és csendesedj el!

2. Kiélesedett az érzékelésed

Mintha kifinomultabb lenne a látásod, a hallásod, a szaglásod, az ízlelésed vagy a tapintásod. Nyugi, semmi olyan nem fog történni, amire nem állsz készen – pont azért homályosak az első jelek.

Olvasd el ezt is!
Álomfejtés: összegyűjtöttük a leggyakoribb álmok jelentését (1. rész)

3. Furcsán viselkednek a kütyüid

A műszaki cikkek roppant érzékenyek a szellemvilág jelenlétére. Ez annak tudható be, hogy az elektromágneses rezgések kölcsönhatásban vannak annak rezonanciájával.

4. Egyszerűen „tudsz” dolgokat

Holtbiztos vagy olyan kérdésekben, amikre racionális elmével nem tudhatod a választ. Ilyenkor természetesen odaföntről „súgnak”. És igen, arra is képesek, hogy segítsenek egy vizsga vagy állásinterjú alkalmával.

5. Szinkronicitás kísér utadon

Ez az a jelenség, amikor elgondolkodsz valamin, majd fél perc múlva megjelenik előtted a válasz egy óriásplakáton. Az egyén és az univerzum egységét, az úgynevezett flow-élményt jelenti.


Te tapasztaltad már ezeket?

Olvasd el ezt is!
Misztikus! Ezt jelenti, ha a 11-es számot látod mindenhol