„Hazatérni annyi, mint elszámolni mindazzal, amit magad mögött hagytál”

Joy.hu

Durica Katarina izgalmas új könyvének főszereplője, Petra, a múlt árnyai elől szeretne menekülni, de ez most nem sikerülhet neki... El kell döntenie, mit válasszon: a vad és őszinte szerelmet Afrikában egy fekete férfi oldalán, vagy családját és Szlovákiában haldokló édesapját.

Olvass bele Durica Katarina új regényébe, a szlovákul szeretnibe, itt a JOY.hu-n!

“Petra pár nap ismeretség után azon kapta magát, hogy halálosan szerelmes. A galériás munkájával nem foglalkozott, a főnökét nem hívta vissza, nem volt étvágya. Csak ült bambán a határidőnaplója felett, kis madarakat és fákat rajzolgatott, és azon vette észre magát, hogy egyfolytában mosolyog, és Salin jár az esze. Ebbe a rózsaszín ködfelhőbe érkezett a húga SMS-e.

- Küldtem három e-mailt, napok óta nem jelentkeztél be a Facebookon, felfalt egy oroszlán? Jelentkezz! Fontos!

Erika szinte sosem írt neki, hiába próbálkozott Petra a Skype-pal vagy chateléssel. Szoros kapcsolat volt kettejük között, de Erika csak addig lógott a nővére nyakán, amíg ugyanabban a városban voltak. Olyankor napjában többször felhívta, közös programokat szervezett, bemutatta az összes új barátjának, de amint elutazott* a nővére, nem kereste többé. ávenni magát, hogy válaszoljon a húgának."

Hogy tetszik a történet? Ne felejtsd el: a JOY Napokon a Libriben 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá a kötethez május 12-13-14-én!

Olvasd el ezt is!
Te mit tennél, ha egy hétvégére tiéd lehetne Brad Pitt, Angelina tudta nélkül?