Válasz 4 kérdésre, amit nem mersz feltenni a nőgyógyásznak

Joy.hu

Pedig feltehetnéd, mert őt aztán nehéz meglepni…

1. „Normálisan nézek ki odalent?”

Az altáji viszonyaid teljesen normálisak, ha képesek ellátni a funkciójukat. Az esztétikum innentől kezdve ízlés kérdése. Nincs olyan rész, amit egyetemes tekinthető jelzőkkel le lehetne írni: egyénenként változik a méret és a szín.

2. „Biztos nem kéne intim plasztikára mennem?”

A kisajakplasztika gyakori beavatkozásnak számít – főleg azok kérik, akik túl nagynak találják. A „kéne” viszont relatív fogalom, mert nincs olyan „nagykönyv”, amiben meg lenne írva, hogy a részleteknek hogyan kell egymáshoz viszonyulniuk rajtad. Ha úgy érzed, hogy a helyzet akadályoz a mindennapi életben, nyugodtan kérhetsz segítséget.

3. „Tudja, ha füllentek a szexuális életemmel kapcsolatban?”

Hacsak nem a szüzességeddel kapcsolatban kamuzol, valószínűleg fogalma sem lesz róla. Egyébként nem éri meg „szépíteni” az igazságot, mert ő aztán sok mindent látott már, és nem az ítélkezés a dolga.

4. „Fájt a vizsgálat! Baj van?”

Egy nőgyógyászati vizsgálat kellemetlen lehet a szükséges eszközök miatt. Legtöbben a hideg fém érzetére és enyhe feszítésre panaszkodnak. Egyéntől és körülményektől függően fájdalom is előfordulhat – de az a legjobb, ha ezen nem utólag töprengsz, hanem azonnal jelzed az orvosnak.


Ne feledd: csak az lehet buta kérdés, amit nem tesznek fel!

Olvasd el ezt is!
Milyen az illatod odalent? Ezt jelenti!