Ti milyen párt alkottok a pasiddal? Most kiderül!

Europress
Joy.hu

Egy kutatásból kiderül, mely 4 csoportra lehet osztani a kapcsolatokat. Érdekes eredmények!

A majdnem 400 ember részvételével készült kutatás során a megkérdezettek mindegyike beleillett az egyik csoportba: voltak drámázós, konfliktus-imádó, barátkozós és olyan szerelmesek is, akik a párjukra koncentráltak. A kutatók itt nem álltak meg, egészen addig mentek, amíg ki nem derítették, mennyire voltak elkötelezettek.

Mutatjuk az eredményeket a 4 csoportra bontva:

forrás: Europress

1. Drámázós párok

Náluk szem nem marad szárazon. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk jó. Ezeknek a pároknak kétszer nagyobb esélyük van a szakításra, mint a többieknek. Az elköteleződésük pedig elég sokat ingadozik, hiszen gyakran összekapnak.

Előny: a veszekedés miatt izgalmas a kapcsolat

Hátrány: a viták a kapcsolat végét is jelenthetik

forrás: Europress

2. A konfliktus-imádó párok

Általában csökken az elköteleződésük veszekedés után, de ez még nem jelenti azt, hogy szakítani fognak. Veszekednek, kibékülnek, sokban hasonlítanak az előző csoporthoz.

Előny: békülős szex

Hátrány: a veszekedés kimerítő

forrás: Europress

3. Barátkozós párok

Ők voltak a legelégedettebbek a kapcsolatukkal és stabilnak gondolták azt. Sok közös barátjuk van, akikre mindig számíthatnak - akkor is, ha épp nem felhőtlen a kapcsolatuk.

Előny: négyes randik

Hátrány: a közös barátok befolyásolhatják a kapcsolatot

forrás: Europress

4. Akik a párjukra koncentrálnak

Ez a legjobb, ha komoly kapcsolatot keresel. Nekik van a legtöbb esélyük az együttmaradásra és a boldogságra. Kedvesek, okosan döntenek a kapcsolatukat érintő kérdésekben.

Előny: stabil, komoly kapcsolat

Hátrány: ha nem akarsz esküvőt, unalmas lehet

Ettől függetlenül a kutatók azt is megjegyezték, hogy attól függ, melyik csoportban vagy, hogy éppen kivel vagy együtt és milyen a kapcsolatotok.

Mit gondolsz, ti melyik csoportba tartoztok a pároddal?