6 dolog, amit az esküvőszerveződ nem mond el neked

Joy.hu

Hivatalból tartja a száját, pedig néha majdnem kicsúsznak rajta ezek…

1. A kívánságaid között akad giccses

Gravírozott meghívók? Extra hosszú fátyol? Halványbarack marcipánrózsa a tortátokon? Úgyis lesz legalább valami apróság, ami szerinte már „túl sok”. De megszokta, úgyhogy elég nehéz kiverni nála a biztosítékot.

2. Kissé beszűkült a látóköröd

Oké, hogy pont vele nem beszélsz semmi másról, és nem is feltétlenül vágyik rá… Csak hát az együtt töltött időben egyértelművé válik számára, hogy telefonon és üzenetben sem létezik számodra egyéb téma.

3. Senkit sem fog érdekelni az ültetőkártya betűtípusa

Az emberek tudata arra áll rá egy lagzin, hogy kényelmesen tudtak-e ülni, jó volt-e a kaja, illetve lehetett-e táncolni. Minden más csak körítés.

Olvasd el ezt is!
8 dolog, amit a vendégek ki nem állhatnak az esküvőkben

4. Nem tudod, mi kell neked

Vagy legalábbis ő biztos, hogy jobban tudja. Hiszen ez a dolga. Olvas a gondolataidban – de ezt így egy az egyben nem kötheti az orrodra. Inkább csak javaslatot tesz, de azt elég határozottan.

5. Nem kéne baráti alapon szerződnöd senkivel

Oké, hogy az unokatesód egykori csoporttársának legjobb barátja éppen fotós, alkalmi sminkben pedig a keresztmamád szomszédja is elég jó, de az ilyen együttműködésekből általában csak a baj van. Jobban jársz a profi hozzáállással!

6. Anyukád néha túlzásba viszi

Mintha nálad is jobban izgulna az esküvőd miatt. Örömanya helyett egyelőre aggodalomanya, de semmi baj, mert végül is ez a dolga…


Te tervezed, hogy a nagy naphoz esküvőszervezőt fogadsz?

Olvasd el ezt is!
Tudtad? Ezért viselték eredetileg a fátylat a menyasszonyok