Zayn szólóban is olyan erős, mint a One Directionnel?

Kata

Meghallgattuk az énekes első szólólemezét.

Zayn Malik a One Direction tagjaként vált ismertté, és a rajongás azután sem hagyott alább iránta, hogy tavaly kiszállt a fiúbandából. Sőt! Azóta az énekes körül forr a levegő, kíváncsiak az emberek minden lépésre, no meg arra is, hogyan alakul éppen kapcsolata Gigi Hadiddal. Zayn a One Direction-szakítás évfordulójára időzítette első szólólemezének megjelenését – de elég jó lett a Mind of Mine ahhoz, hogy ne csak a pletykák, vagy növekvő borostája miatt figyeljünk az énekesre?

Megsúgom: lett olyan jó. Ezt persze már a Pillowtalk című első kislemezből is sejteni lehetett. Harry Styles mellett Zayn volt a legerősebb hang One Directionben, így bízni lehetett benne, hogy a producerek olyan dalokat dobnak majd össze neki, melyekben ezt ki is eresztheti. A debütáló dal ezt azonnal megmutatta, aztán az It’s You az albumon meg is erősítette.

Olvasd el ezt is!
Fiatalok, szerelmesek: Gigi és Zayn nápolyi divatfotókon romantikázik

A nagyszerű énekhang köré éppen menő ütemek és zenei körítés került, hogy az újabb és újabb slágerek bármikor felkúszhassanak a listák élére. Van itt péntek este pörgethető szám, mint a Befour, vagy csendes lazuláshoz szánt dal is, mint a Drunk. A szövegek pedig mind olyan témákra épülnek, melyeken egy 23 éves srác gondolkodhat: szex, csajok, bulizás és még több szex.

Nyilván nincsen szó korszakalkotó albumról, de az tuti, hogy nem véletlenül imádják annyian már most is. Szórakoztató és nagyon jó hallgatni. Zayn tehetséges srác, akiben van karizma rendesen, így ha jól csinálja, lehet még belőle akkora sztár, mint Justin Timberlake.

Csak ahhoz azért még fel kell nőnie.