Furcsa Jóbarátok jelenet, amit eddig nem vettünk észre!

Alberti Petra Bianka

Ezerszer láttuk már az összes részt, hogy lehet, hogy eddig nem láttuk ezt?!

Lehet, hogy neked se tűnt fel, de a Jóbarátok 2. évadának 6. epizódja különös rész volt a sorozat életében. Egy fontos karakter „véletlenül” feltűnik az egyik jelenetben, egy évaddal korábban, mint ahogy megismertük őt...

Ebben a részben Phoebe megtudja, hogy a Central Perk tulaja, Terry helyette egy hivatásos énekesnőt szerződtet a helyre, Phoebe ezért kénytelen a kávézó elé kiállni és ott zenélni, remélve, hogy a járókelők dobnak egy-két centet a gitártokjába. Egy férfi elhaladva mellette apró helyett véletlenül egy óvszert dob neki. Mikor a pasas visszajön, hogy visszavegye a számára fontos "védőeszközt", láthatjuk, hogy nem más, mint…

Phoebe öccse, Frank! Nézd meg a videót 12:24-től!


by

A Refinery teóriája szerint nem lehet véletlen, hogy erre a villámjelenetre és később egy fontosabb szerepre is Giovanni Ribisit választották ki. Frankkel csak a 3. évadban találkoznak „először”, de ez a pár pillanatos beszélgetés megágyaz kettejük kapcsolódásának a nézők agyában, az óvszer pedig utalhat arra, hogy később Frank Phoebe-t kéri meg rá, hogy hordja ki a gyereküket béranyaként. Kissé belemagyarázós, ugye?

Betsy Brons, a sorozat egyik írója elmondása szerint viszont csupán arról volt szó, hogy a producereknek tetszett a lelkes Giovanni a „kotonos fiúként”, és ezért kapott lehetőséget a nagyobb szerepre. A 2. évad 1995-ben ment le a tévében, a 3. pedig 1996-ban (atyaég, ilyen régen??!). Akkoriban még nem volt az, mint most, hogy a neten ráguglizhattál a színészek IMDB oldalára, vagy online visszanézted volna az egyes epizódokat. A producerek így joggal feltételezték, hogy nem fogják kiszúrni a nézők ezt a kis csúsztatást.

Bezzeg most, egy szemfüles rajongó lecsapott erre az érdekességre! Ráadásul nem ez volt az egyetlen ilyen, egyszer például Rachelt cserélték le egy jelenetben:

Neked feltűntek ezek a „bakik”? Esetleg más sorozatban találkoztál ilyesmivel?