6 abszolút igazság arról, mi vár egy mopsz gazdira.

B. Krisztina

A mopsz az egyik legviccesebb és legszeretetreméltóbb kiskutya, ebben talán nem csak a mopszosok értenek egyet. Egy mopsz gazdi soha nem unatkozik, a kis bestiaegy igazi, vérbeli szórakoztató - ezért van tele az internet is vicces mopsz mémekkel és nyilván a Men In Black Frankjesem véletlenül lett mopsz :)

Nézzünk meg a 6 abszolút igazságot arról, milyen élet vár egy mopsz gazdira?

1. NEVETNI FOGSZ....SOKAT.

A mopsz vele született tulajdonsága, hogy egy igazi bohóc. Ha adott a közönség, ők biztos, hogy szórakoztatni fognak. A mopsz kifejezetten boldog, ha hülyéskedhet:)

2. A MOPSZOK ELÉG MAKACSOK

"Néha úgy csinálok, mintha ki kellene mennem pisilni, csak hogy kapjak egy extra jutifalit"

Egy mopsz lassan tanul. A szobatisztaságot is. Van akinél 6 hónapig is eltart, másoknak gyorsabb, de olyan mopszról is hallottunk már, aki soha nem lett 100%-osan szobatiszta. Néhányan pedig profi "kamu pisilők" - csak mert rájöttek, hogy ezért jár a jutifalat.

3.A LÉGZÉS NEHEZEBB EGY MOPSZNAK, MINT MÁS KUTYÁNAK

Rövid légút és lapos, nyomott orr - ez a mopsz védjegye és egyben ez a fajtajelleg felel a nehézkes légzésért is. Testmozgás után, melegben ez fokozódhat, de nyugalmi állapotban is jellemző, például a mopszok általában horkolnak alvás közben. Mit tud tenni egy gazdi? Ne dohányozzon a kutya közelében és kerülje az erős, maró szagú tisztítószerek használatát.

4. FÜGGŐ LESZEL

Mopsz gazdinak lenni igazi függőséget jelent. Eggyel kezded, de hamar jönni fog a második, harmadik.....Amíg tele nem lesz az ágyad.

5. 0-24 SZOLGÁLAT

A mopsz alapvetően társas lény. Ő nem szivesen marad otthon egyedül egész napra és sehol nem lesz boldogabb, csak ha melletted lehet. Ez az év 365 napjára vonatkozik :)Vehetsz is magadnak egy-két mopszos pólót és kirakhatod az ajtódra, hogy "mopszos lakás" - hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen.

6. ELRABOLJA A SZÍVEDET

Ha félsz az örök szerelemtől, ne vegyél mopszot. Ahogy neki szüksége van rád minden percben, úgy fogod te is érezni, hogy elrabolta a szívedet és már nem tudsz nélküle létezni. Barátod lesz egy életre.

Isten hozott a Mopsz-világban :)

Minden egy helyen mini- és kistestű kutyádnak. Exkluzív játékok, nyakörvek, pórázak, hámok, ruhák,eledelek. Ha valami igazán egyedire vágysz klikk ide ›››› KISKUTYABOLT.HU

Forrás: 3miliondogs

References:1. Buzzfeed 2.Tumblr3. Pugdogsincostumes 4. Flikr5. Pinterest6. Imgur 7.Pugpugpug