Miért imádsz a pasid pulcsijában lenni?

Europress
Joy.hu

Valljuk be, hogy sokunkkal előfordult már, hogy a szerelme pulóverében flangált. Szakértők segítségével magyarázzuk el a jelenség okát.

Az első és legfontosabb ok, hogy azért veszed fel, mert ez is a vonzalom jele. Ráadásul nem is újkeletű, hiszen már az 1950-es években készült filmeken is látni, ahogy a férfiak a kiszemeltjükre adják kabátjukat. Ha pedig a pasid felajánlja, hogy felvedd, fogadd el és viseld örömmel - ez annak a jele, hogy szeret téged.

Emellett persze az egyszerű kényelmi okok mellett sem szabad elmennünk. Nincs is kényelmesebb egy bő pulcsinál, ami meleg, ápol és eltakar.

A szakértők szerint a következő ok az lehet, hogy ha nyilvános helyen viseled, azzal kifejezed, hogy összetartoztok és mások is láthatják, hogy van párod.

És lassan el is érünk az okok végére: ha szereted a pasid illatát, semmi kétség nem fér hozzá, hogy vonzónak találod. A pulcsiján pedig bőven van belőle - és itt nem feltétlenül a parfümre gondolunk. Az illatáról ő jut eszedbe és csomó kellemes közös emlék is felvillanhat a fejedben - ez magyarázat arra, miért akkor veszed fel, ha épp nincs veled.

A srácok többsége örül ennek (gondolj bele, ha csak a pulcsit veszed fel, eléggé megmozgatod a fantáziáját). Aztán már csak rajta múlik, hogyan próbálja meg visszaszerezni tőled.

Te is imádsz a pasid pulcsijában lófrálni?

Olvasd el ezt is!
6 jel, hogy tutira összeillesz a pasiddal