6 jel, hogy tutira összeillesz a pasiddal

Birta Brigi

Akármennyire is szerelmes vagy a fiúdba, simán felmerülhet benned a kérdés olykor, hogy valóban összeilletek-e annyira, hogy az egész életeket együtt éljétek le. Hál' istennek a tudomány segít biztosra menni: ha az alábbi jelek igazak rátok, biztosan tökéletes párost alkottok!

1. Mindketten pozitívak vagytok

Bár semmi meglepő nincs benne, ha mindketten pozitív életszemlélettel rendelkeztek, az nagyon jót tesz a kapcsolatotoknak. Ez egy fantasztikus alap, amiről építkezve minden területen sikeresebb lehet a viszony. Minél pozitívabbak vagytok, annál kevesebb a konfliktus és több a bizalom!

2. Egyikőtök sem viszi túlzásba a közösségi site-ok használatát

Ma már tulajdonképpen kész tényként kezelendő, hogy minél jobb egy párkapcsolat, annál kevesebb nyoma van a Facebookon és az Instagramon. (Persze, nem arról van szó, hogyha mondjuk elutaztok valahová, ne posztolhatnátok közös képeket.) Egy felmérés viszont azt is kiderítette, hogy nem csak a share-rel van összefüggésben a kapcsolat sikere, hanem már csak szimplán a nézegetéssel is. Állítólag azok a párok a legboldogabbak, ahol mindkét fél a lehető legritkábban csekkolja az oldalakat!

3. Rendszeresen ölelkeztek

Banálisan hangzik? Pedig a rendszeres ölelkezés fokozza az intimitást, a kötődést, ezért kifejezetten előnyös hatással van a párkapcsolatra. Ha mindketten szerettek ölelkezni, csak így tovább!

Olvasd el ezt is!
7 jel, hogy egy érett és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz

4. Mertek vitatkozni

Mert tudjátok, hogy sokkal jobb, mintha elfojtanátok az érzelmeiteket! A problémák ugyanis azért vannak, hogy megoldjátok őket, és ez nem következhet be addig, amíg a szőnyeg alá söpritek azokat. Nyugodtan mondd ki, ha valami nem tetszik!

5. Rendszeresen szexeltek

Sajnos manapság nem ritka, hogy a fiatal párok is rendkívül ritkán szeretkeznek. Szóval fantasztikus összhangra vall, ha ti ennek ellenére is hetente többször hancúroztok. Ha viszont nem, próbáld meg visszahozni az intimitást a kapcsolatba, sőt érdemes róla beszélni is!

6. Hasonlóak vagytok

Persze az ellentétek vonzzák egymást, hiszen egy nagydumás csajszi mellett általában egy csendesebb férfi fér meg, és ez fordítva is igaz, de azért a hasonló hasonlót vonz el a fontosabb. Ha egyforma az értékrendetek, a humorotok, az ízlésetek, akkor valóban összeilletek!

Melyik elv igaz, ha párkapcsolatról van szó?

A JOY.hu olvasóinak szavazatai alapján:

80% A hasonló a hasonlót vonz elv

20% Az ellentétek vonzzák egymást