A hajformázó termék, ami idén nem hiányozhat a fürdőszobádból

Alberti Petra Bianka

Hajhab, a nagy visszatérő! Nézzük, miért is szerette meg újra Hollywood!

A mousse nem csak a nagyon finom desszert, de a hajaddal is csodákra képes termék! A hajhab az utóbbi években háttérbe szorult, mivel sok negatív tulajdonsággal kapcsolták össze (ragacsos, zsírosítja a hajat...de ez termékfüggő!), sokszor tévesen. A 80-as években nagy sláger volt ez a tartást adó csodaszer, amit jó kis dauerolt frizkókhoz hívtak segítségül, hogy tartsa a nagy göndör hajkoronát. A kedvenc-státuszt akkor kezdte elveszíteni, mikor a 2000-es években megjelentek a mindenféle volumennövelő spray-k, texturáló porok, na és nem is beszélve a száraz samponról...

Hadd keljünk kicsit a hajhab védelmére! Míg az imént felsorolt termékek valóban segítenek elérni a dúsabb hatást, a hajhab mattító hatás nélkül teszi mindezt, emellett pedig a frizura formázottsága sokkal tartósabb marad. Nem mondjuk, hogy minden reggel ezzel indíts, de ha valamilyen eseményre mész, az alkalmi frizurád ezzel a termékkel nagyobb biztonságban lesz.

Kontyokhoz, fonatokhoz, de vállra omló hullámokhoz is jó választás lehet! Mutatunk pár példát a vörös szőnyegről, a sztárfodrászok már lelkesen alkalmazzák ezt a régi kedvencet!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
A hajápolási termék, ami idén nem hiányozhat a fürdőszobádból: a hajbab

Te fogod használni?