Hegyes nude balerina, az idei tavasz kedvenc cipellője

Ujvári Viki

Borsos árak ide vagy oda, Christian Louboutin cipőit mindig is imádtuk, és most egy újabb lépést tett nők millióinak szíve felé....


Eddig Louboutin nevét hallva a vörös lakk talpak jutottak eszünkbe, meg az az ezer és egy meseszép kreáció, melyek közül mi is elfogadnánk pár szépséget. Mostantól viszont bővült a márkához kapcsolt fogalmak tára. A cipőmágus piacra dobta új kollekcióját, mely a sokszínűséggel kollaborál, hiszen mi nők nem csak azért vagyunk különfélék, mert mást szeretünk, vagy esetleg máshol élünk, hanem mert szépségünk más és más bőrszínnel válik egyedivé, és teljessé.

Louboutin pedig úgy tűnik, tökéletesen ért a nők nyelvén, és hála neki végre bővült a paletta, szóval ezentúl a kencék, és harisnyák után, már választhatunk a bőrünk színéhez leginkább passzoló lábbelit is. A nude kollekció hulláma nála 2013-ban indult a magassarkú darabokkal, majd pedig ezt követte a Solasofia névre keresztelt balerina változat.

Nézd meg a kollekciót az alábbi galériában!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Hegyes nude balerina, az idei tavasz kedvenc cipellője

Esetleg szerelembe estél valamelyik darabbal? Van is annyi spórolt pénzed, hogy egy ilyen időtálló(bb) cipőt vegyél? Nem gond, ugyanis a webshopjukból Magyarországra is szállítanak, ilyen csodákat.

Mit gondolsz ezekről az új lábbelikről?