Csajok New Yorkban és Budapesten - a "Lena Dunham-i generáció"

Alberti Petra Bianka

Ha te is nézed a Girls című sorozatot, nézd meg ezt az érdekes összeállítást, milyen párhuzamok vonhatók a szereplők élete és a budapesti mindennapok között!

Három csaj, három út, három ütős, saját ötlet. Hogy milyenek a budapesti csajok? Mekkora a relatív távolság New York és a magyar főváros között? Az HBO megkérdezett három ikonikus budapesti női képviselőt, hogy mit gondol jelen korunk 20-as, 30-as éveiben járó nőiről, az útkeresés folyamatáról, az önmegvalósításról, és, hogy miként látják magukban a Lena Dunham-i, a generáció egyik nagy szócsővének alakját. Hannah-ék után tehát a budapesti Csajok is bemutatkoznak, akik kreatívak, céltudatosak, és folyton keresik a megfelelő utat az önmegvalósítás felé, miközben persze igyekeznek megfelelni mindenféle elvárásnak.

Fehér Barbi, a SCHATZI dress&bar tulajdonosa, Tomcsányi Dóri divattervező, illetve Polgár Odett énekesnő arról mesélnek, ők milyen hasonlóságot látnak a korosztályuknál felmerülő gondok, és a sorozatban is felmerülő problémák között.

Te nézed a Csajok sorozatot?