Minden női bajon segít a lézeres hüvelyfeszesítés?

Joy.hu

Egyre több híresség esküszik az új trendre, amiről megkérdeztük egy szakértő véleményét is.

A tesóimnak, akik már szültek, volt ez a hüvelylézerezéses dolog. Úgyhogy nálunk folyton csak erről esik szó. Másról se beszélnek a csajok!

- mondta Khloe Kardashian saját műsorának, a Kocktails With Khloe-nak az egyik legújabb adásában.

A FemiLift vagy IntimaLase néven elérhető kezelés frakcionált széndioxid lézer technológiát használ, amivel a reklám szerint különböző női bajok gyógyíthatók: beleértve a hüvelyszárazságot és az inkontinenciát is.

A néhány perces terápia előtt nőgyógyászati szűrővizsgálatra van szükség, amelyet követően a lézerkészüléket 4-6 cm mélyen bevezetik a hüvelybe, ahol nagyjából 0,5 mm mélységig stimulálja a hüvelyfal kollagéntermelését. Ettől állítólag garantált a feszesség, amihez legalább 2-3 ismétlésre van szükség, alkalmanként körülbelül 200 000 forintnak megfelelő összegért.

Mivel a CO2 lézert leggyakrabban a plasztikai sebészetben alkalmazzák például bőrfiatalításra és hegkezelésre, megkérdeztünk egy magyar szakorvost, mi a módszerről a véleménye.

Dr. Pataki Gergely így nyilatkozott:

A feszesítő hüvelylézerezés egy médiahacknek értékelhető, annak minden ismérvével együtt. A kezelésnek nincs erre számottevő hatása. A hüvely rendkívül tágulékony, így a ma használatos lágylézerekkel talán, ha néhány millimétert lehet rajta feszesíteni, ráadásul csak ideiglenesen. Ennél „erősebb”, invazív lézerek már égési sérülést okozhatnak, és csak bizonyos betegségeknél alkalmazzák őket. A hüvely feszesítésére, szűkítésére számos kidolgozott műtéti és egyéb eljárás létezik, úgymint a sajátzsír-visszatöltés vagy a hialuronsavas feltöltés, amelyek egyre jobb eredményekkel kecsegtetnek. A téma a nőgyógyászat és a plasztikai sebészet határterületéhez tartozik.

-

Neked eszedbe jutna igénybe venni ilyet?

Olvasd el ezt is!
Mindig garantáltan eljutsz a csúcsra az új csodainjekcióval?