Tavaszi megújulás - Így növeld bőröd hidratáltságát!

Promóció

A tavasz a megújulás évszaka. Itt az ideje növelni bőrünk hidratáltságát! Bemutatunk néhány terméket, melynek használatával természetesen és valóban hatékonyan ápolhatod bőrödet!

Az ellenállhatatlan illatú Kneipp mandulavirág termékcsalád még a legszárazabb területekre is megoldást jelent!

A bársonyos bőr termékcsalád 94% tisztaságú mandulaolajjal kínál ápolást, száraz és érzékeny bőrre. Az E vitaminnal együtt segít szabályozni a bőr természetes hidratáltságát. Növeli a bőr rugalmasságát, mely puha és bársonyos lesz tőle.

A Kneipp márka talán legmeghatározóbb ismérve, hogy a természet által kínált gyógynövények erejére épít, és ezt kombinálja a tudomány hatékonyságával. A Kneipp gyógyászati, bőrápolási és wellness termékeire egyaránt jellemző a magas növényi ápoló hatóanyag tartalom és a kifinomult illat.

A Kneipp BIO bőrápoló olaj egy intenzíven regeneráló olaj a terhességi csíkok, striák, az érett-, száraz-és igénybevett bőr kezelésére. 100%-ban natúr összetevőkkel, a legérzékenyebbeknek is!

Az értékes grapefruit olaj serkenti a bőr anyagcseréjét, így támogatva a bőr természetes megújulását.

Az ökológiai gazdálkodásból származó, tápanyagban dús sáfrányosszeklice-olaj és olíva olaj gazdag telítetlen zsírsavakban, gátolják a bőr nedvességvesztését és selymesen simává varázsolják.

További információt >> itt találsz!
Látogass el a Kneipp facebook oldalára!