5 dolog, ami nem hiányozhat egy trendi csaj otthonából!

Zubor Rozi - IgenAnya

Ha szereted és fontos számodra a divat, illetve az, hogy trendi legyél te és otthonod is, akkor ezeknek a te otthonodban is ott a helyük!

1. A kedvenc divatmárkád - A falon, a dohányzóasztalon, mindegy, hogy hol és milyen formában, de jelenjen meg otthonodban, és ne csak a gardróbszekrényedben. Mondjuk egy szép kampányfotó a falon, vagy egy ajándékzacskó bekeretezve, esetleg egy logóval ellátott egéralátét vagy bögre. Imádni fogod az összeset! És vendégeid is.

Íme Emily Blunt és férje nagyon szexi otthona!

2. A kiegészítőid, mint lakásdekoráció - Mondjuk egy nyitott cipőspolcon tárolni kedvenc és legszebb lábbelijeidet, színek szerinti sorrendben. Ránézni is öröm lesz!

6 lakberendezési tanács a Szívek szállodájából

3. Tükrök - Egy nő lakásában nem lehet túl sok tükör, pláne, ha még a divatért is rajong. Máskülönben miben néznénk meg, hogy milyen fantasztikusan áll rajtunk az új nyári ruhánk vagy cipőnk, valamint hogyan sikerült az új frizuránk és sminkünk?

Így néz ki valójában belülről Carrie Bradshaw lakása – fotók!

4. Kreatív, menő ékszertárolási megoldások - Mert egy trendi csaj nem egy csúnya dobozba rejti el az ékszereit. Legyen az akár értékes arany, vagy ezüstékszer, akár bizsu, különleges tárolási helyet és megoldást igényelnek. Nyakláncok egy próbababán, karkötők pedig mondjuk egy szép szobron, amire pont ráférnek.

Varázslatos: Harry Potter babaszoba – Ilyenről álmodik minden HP rajongó gyerek és szülő egyaránt!

5. A kedvenc divatmagazinod - Ott a helye a hálószobádban az éjjeliszekrényeden, a nappaliban a dohányzóasztalon, de még a konyhában, a WC-ben vagy akár a fürdőszobában is. Nem csak azért, hogy bármikor belelapozhass, hanem mert önmagában is menő, tulajdonosát is azzá teszi.

Praktikus, helytakarékos és olcsó ötletek kicsi erkélyekhez