10 titok, amit még soha nem hallottál a Szex és New Yorkról

Kálmán Zsófi

Már 12 hosszú éve, hogy véget ért a Szex és New York, mi viszont még most is kívülről fújjuk a legjobb beszólásokat. Ezerszer láttuk, azt hittük már mindent tudunk róla, hogy nekünk már senki nem tud újat mondani. Pedig de – fogadunk, hogy ezekről a titkokról még te sem hallottál!

1. Nem volt ereszd el a hajam

Hivatalosan egyetlen valamire való Cosmo sem csúszott le a lányok torkán a forgatások alatt. Helyette volt víz, megspékelve egy kis színezékkel, jobb napokon felhigított áfonyalé. A pezsgő gyömbéres üdítő volt, a bor pedig szőlőlé. Fincsi!

2. Big és Carrie szerelme nem lett volna happy end

Ha a rajongók nem ragaszkodnak hozzá annyira. De ragaszkodtak, így a rendező nem is merte bejátszani, hogy Carrie szingli marad a sorozat végén. Pedig szíve szerint ezt tette volna, sőt a sorozathoz igazából két befejezés is készült, és a nép akarata döntött. "Azt hiszem ettől függetlenül a sorozatból kiderült az üzenet, hogy a nők nem feltétlenül a házasságban találják meg a boldogságot. Vagy nem csak abban. A végén viszont csak egy sima romantikus komédia lett az egész." - mondta Darren Star.

A többi meglepő titokért kattints ide!