Ez a tökéletes sarokmagasság Manolo Blahnik szerint

Joy.hu

Manolo álmokat tervez, és ha ez még nem lenne elég, ezek az álmok még kényelmesek is. A cipőtervezés királya minden téren szabadjára engedi a fantáziáját, csupán egy dologhoz tartja magát – a szerinte tökéletes sarokmagassághoz!

Már Diana hercegnő is Manolo Blahnikban tipegett, sőt a pop királynője, Madonna is, aki szerint egy ilyen darab jobb, mint a szex, hiszen tovább tart. De a koronát a Szex és New York sorozat, illetve Sarah Jessica Parker tette fel a tervező fejére, hiszen SJP szekrényében számtalan Blahnik sorakozik.

Ez nagy részben köszönhető a hihetetlenül igényes és egyedi kivitelezésnek, izgalmas formáknak, színeknek – mondhatjuk, hogy Manolo fölülírt mindent, amit eddig a cipőkről gondoltunk. Ám ezek a darabok nem csak szépek, hanem kényelmesek is. És ez az, ami valljuk be, egy szandál vagy tűsarkú esetében ritka.

Minden szezonban kicsit más, merész és újító – de a hosszú évek alatt kifejlesztett tökéletes sarkakon csak ritkán változtat a tervező, aki egyébként a mai napig aktívan részt vesz a cipők készítésében, mint egy igazi kisiparos, csak neki egy világhírű vállalkozás van a háta mögött.

Manolo Blahnik elárulta azt is, hogy szerinte mekkora a tökéletes tűsarkú magassága.

A választ ide kattintva olvashatod el.