Szexelj többet… már ma!

Birta Brigi

Nem lehet elég okot összegyűjteni, ami miatt bújj ágyba nap, mint nap! Pedig rengeteg kutatás állítja, hogy sokan csupán hetente egyszer vagy annál ritkábban szeretkeznek…

A szex nem csak élvezetes, de csökkenti a stresszt és a fájdalom érzetet, erősíti az immunrendszert, és a kapcsolatodat is. Ezeket a kifogásokat tehát felejtsd el:

„Túl fáradt vagyok.”

Talán ez az egyik leggyakoribb kifogás, amivel a nők élnek, pedig kifejezetten energikussá tesz egy kiadós hancúrozás. Ilyenkor ne egy többórás szerelmeskedésre gondolj, hanem csak egy gyors menetre, ez hihetetlen jót tesz!

„Fáj a fejem.”

Igazi klasszikus, pedig valójában nem jó indok. Azok a nők, akik gyakorta küzdenek migrénnel és fejfájással, általában nem élnek kielégítő vagy rendszeresen szexuális életet. Egy szenvedélyes ágytorna pedig azonnal, könnyedén elűzheti a fájdalmat, szóval többet ne vesd be ezt a kifogást.

„Valami nem oké a kapcsolatunkkal.”

A nem megfelelő szex és a rosszul működő kapcsolat természetesen kéz a kézben járnak. Sokszor az intimitás hiánya az, ami elidegenít, ha viszont másról van szó, ne tartsd magadban, hanem beszéld meg a szerelmeddel!

Olvasd el ezt is!
6 szexuális intőjel, amit nem szabad figyelmen kívül hagynod