Justin Bieber ezért nem akar többé találkozni a rajongóival

Joy.hu

A sztár bejelentette: beszünteti a rajongók által imádott koncert utáni meet&greet-eket...

A világsztár azzal indokolta döntését: ezek az exkluzív kis találkozók minden energiáját leszívták és depresszívvá tette az a tudat, hogy mindenkinek mindig meg kell felelnie...A továbbiakban ezt nem szeretné, ezért az alábbi nyilatkozatot tette közösségi oldalán (mi a magyar rajongói FB-oldal fordításában közöljük az írást):

forrás: Europress

Szeretlek titeket srácok.. De el fogom törölni a meet and greet-eket. Élvezem, hogy ilyen csodálatos emberekkel találkozhatok, de a végére nagyon kimerülök, és teljesen boldogtalan leszek.. Szeretnék embereket boldoggá tenni, de nem a saját káromra. Mindig úgy távozok a m&g-ekről, hogy szellemileg és érzelmileg is nulla vagyok, olyannyira hogy depresszióssá válok .. Nagyon nagy nyomás az, hogy olyan legyek, amilyennek mások elképzelnek és megfeleljek az elvárásoknak, ez nagy teher a vállamon.Sosem akarok csalódást okozni, de úgy érzem inkább a showt és az albumjaim adom, ahogy ígértem. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni mennyire sajnálom, bárcsak ne lenne ilyen nehéz.. És maradni akarok ebben az egészséges gondolatmenetben, hogy a legjobb showt csináljam, amint valaha láttatok."

- Facebook/Justin Bieber Magyarország

Justin rajongói egyébként ezek után azért lehetnek jogosan felháborodva, mert ezeket az m&g találkozókat a koncertjegyek árán felül, óriási összegekért árusították (250 ezer ill. 500 ezer magyar forintnak megfelelő dollárért, a koncert után közös fotó, VIP ülőhely, beszélgetés, vagy ajándékcsomag is járt a vásárlónak). A szervezők azt is hozzátették: a találkozók megszüntetésének másik oka, hogy sok rajongó meghamisította a VIP jegyeket és karszalagokat, belógott a meet&greet-ekre, ezeknek pedig mindig balhé lett a vége.

Mit szólsz Justin döntéséhez?

Olvasd el ezt is!
Justin Bieber megint megmutatta kockás hasát