Ezt hozza neked csillagjegyed szerint a mostani sokszoros erejű telihold

Joy.hu

Az biztos, hogy március 23-án megéri fejest ugrani a jövőbe…

Kos

Fordíts különös figyelmet a körülötted zajló beszélgetésekre! Hamarosan fontos igazságot, talán titkot tudsz meg életed egyik legfontosabb emberi kapcsolatáról. Megkönnyebbülsz majd a megvilágosodástól.

Bika

Váratlan esemény vagy látogatás zökkent ki a megszokott rutinodból. Kénytelen leszel más szemmel nézni a dolgokat, amiből hatalmas előnyöd fog származni – egy mesés lehetőséggel.

Ikrek

Kristálytiszta képet kapsz valakiről, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz. Ha már stabil kapcsolatban élsz, akkor viszont felmerülhet közöttetek, hogy szorosabbra fűzitek a viszonyotokat.

Rák

Az elmúlt időszakban sokat tettél az életkörülményeid és a karriered pozitív változásáért. Most eljött az ideje, hogy egy kicsit belelazulj ebbe, s csak élvezd az eredményeket.

Oroszlán

Rengeteg egyezkedés után valószínűleg sikerül pontot tenni egy jogi ügy végére, ami hatalmas kreatív energiákat szabadít fel benned. Testvéri kapcsolatod elmélyülhet.

Szűz

Sokat tanultál mostanság a pénzről, illetve annak értékéről. Most kockázatosnak tűnő lehetőség keretein belül új esélyt kapsz a gyarapodásra.

Olvasd el ezt is!
Negatív tulajdonságaid – a csillagjegyed szerint

Mérleg

Hagyd magad mögött a megfelelési kényszert! Elképzelhető, hogy emiatt egy korábban fontos embert is el kell engedned.

Skorpió

Végre meglátod a fától az erdőt egy nagyon fontos kérdésben. Lehet, hogy egy régi rossz szokásodat egyik napról a másikra elhagyod.

Nyilas

Döntést kell hoznod – mégpedig olyat, amiben az a tét, hogy maradsz-e a saját utadon. Szerencsére elegendő információt kapsz hozzá, hogy menjen.

Bak

Feje tetejére állhat a karriered. De ez nem is baj, hiszen itt volt az ideje. Legalább megtudod, kire számíthatsz egy ilyen helyzetben!

Vízöntő

Az iskolapadból felállva végre elkezded mesteri pályafutásodat. Lehetőséget kapsz arra, hogy nagyobb célközönség előtt is feltárd a gondolataidat.

Halak

Anyagi befektetéseidet fényes siker koronázza – learathatod tehát a hosszas munkád gyümölcsét. Fogadd örömmel, kételyek nélkül!


Érzed már a hatást?

Olvasd el ezt is!
Ilyen vagy 1 mondatban a csillagjegyed szerint