3 dolog, amit megtanulsz, ha megcsaltak

Europress
Birta Brigi

Ez az egyik legrosszabb dolog, ami megtörténhet egy párkapcsolatban, de legalább egy jó része van: az alábbiakat megtanulod, az biztos!

1) Hogyan vedd észre, hogy megcsalnak

Ha végiggondolod, mi zajlott le a kapcsolatodban a megcsalást és szakítást megelőzően, a következő pasidnál már tudni fogod, milyen jelekre kell odafigyelned. Nem szabad paranoiássá válnod, de az sosem árt, ha szemfüles vagy!

2) Hogyan értékelj egy rendes pasit

Legközelebb már biztosan jobban megfontolod, hogy milyen férfivel állsz össze, és kibe érdemes energiát feccölnöd. Nem csak az igaz, hogy egy sokkal jobb emberrel jössz majd össze, de biztosan jobban is fogod értékelni azt, ha jól bánik veled!

Olvasd el ezt is!
3 dolog, ami közös a csaló férfiakban

3) Hogyan juss túl egy csalódáson

Ha megcsalnak, az rettentően fájdalmas, és olyankor úgy érzed, hogy nem kérsz a kapcsolatokból és eleged van a világ összes férfijából. De gondold ezt újra! Rengeteg hal van még a tavadban, akit kifoghatsz. Nem te vagy az első, akit megbántottak, és az utolsó sem, a legjobb, amit tehetsz, hogy megtanulod, hogyan lehetsz túl rajta. Sajnos az élet nem egy tündérmese, így biztosan lesznek még fájdalmas pillanataid, de ha tudatosan próbálsz átlendülni ezeken, egyre könnyebben vészeled majd át a nehézségeket!

Túl fogod élni, ne aggódj!

Olvasd el ezt is!
9 meglepő tény a félrelépésről