Hihetetlen élmény volt Broadway sztárok előtt énekelni

Joy.hu

Sziasztok, JOY-lányok! Itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Music-ban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Nehéz elhinnem,hogy a 22. születésnapomat ünnepeltem. Azt hiszem innentől kezdve már nem várom a szülinapjaimat.

Az egyik új dal, amin dolgozunk a barátaimmal:

Elmentünk az egyik Paint Nite-ra, ami egy olyan esemény, ahol együtt festesz idegen emberekkel miközben boroztok és zenét hallgattok. Egy eseményen mindenki ugyanazt festi le a saját ízlése szerint egy festő tanár segítségével.

A Montreux Jazz Festival kreatív igazgatója eljött hozzánk előadást tartani. Nagyon tanulságos volt.

A tavaszi szünetet New Yorkban töltöttem, ugyanis beválogattak egy Broadway workshop túrára. Megnéztünk 4 Broadway előadást, köztük a Rocksulit ami életem legjobb musical élménye volt. Találkoztunk és beszélgettünk Broadwayen producerekkel, rendezőkkel, művészekkel, akik a

Broadwayen dolgoznak. Köztünk olyanokkal is,akik egykor a Berkeere jártak. Rengeteget tanultam.

Nona Hendryx (Jimmi Hendrix unokatestvére) segített nekünk csomó kontakthoz eljutni, aki a legtöbb programra velünk tartott.

Elmentünk a BMI és a SAG-Aftra (Amerika szerzői jogvédő egyesületei) irodájába,ahol a vezetők tartottak nekünk előadást.

Sőt a Musical Theatre osztály vezetője dalra is fakadt nekünk.

Találkoztunk a Grammy-díjas Hamilton musical zeneszerzőjével is, Lin-Manuel Mirandaval. Az évtized legsikeresebb musicaljének tartják, a legolcsóbb jegy 150.000 forint körül van. Ez a tömeg várta kintről:

A legnagyobb élményem pedig a legendás Birdland jazz clubban volt (ide járt az 50-es években pl. Frank Sinatra, Marylin Monroe), ugyanis énekelhettem egyet egy csomó Broadway sztár előtt,ugyanis ez maradt azóta is a Broadway művészklubja.

Király Viktornak kösznhetően készült róla felvétel :)!

Heti kedvenc zeném: