Inspiráló: izomsorvadással küzdő modell Beyoncé ruhamárkájának új arca

Ujvári Viki

Queen B napjaink egyik legismertebb énekesnője, milliók követik világszerte, és egyaránt imádják őt és a zenéjét is. Most pedig egy indokkal több pont került fel a "Miért is szeretjük Beyoncé-t?" listánkra, a válasz pedig a webshopjában keresendő.

A Beyoncé nevét viselő darabok modelltábora egy újabb névvel bővült, mégpedig Jillian Mercadoéval.

Ki is ő? Az izomsorvadásban szenvedő 27 éves lány, 2014 óta modellkedik, és eddig olyan divatházak fotóin láthattuk mint a Diesel Jeans, vagy éppen a Nordstrom. Nemrég aláírta a szerződését az IMG Models-el, így már szinte biztosra vehető, hogy szeretne ezen a pályán maradni. Ezt pedig egy nagyon jó döntésnek bizonyult, hiszen ő Beyoncé új kollekciójának legfrissebb arca, mi pedig imádjuk ezeket a képeket.

Jillian megtette az első mérföldkövet egy olyan úton, ahova nagyon kevesen mernek lépni, és ezzel remélve egy kisebb lavinát indít majd el. Hitet és bátorságot adhat olyan sorstársainak, akiket eddig a társadalom nem a legmegfelelőbben kezelt, hiszen ő a legjobb példa arra, hogy egy betegség se állhat az álmaink útjába, mert ha valamit szeretnénk, azt bármi áron elérhetjük! Mi pedig szívből reméljük, hogy hallunk még erről a hihetetlenül erős, és kitartó lányról, akiről mindannyian példát vehetnénk!

Te mit szólsz ehhez az újabb divatlépéshez?