Ezekre lesz szükséged, ha tökéletes, magazinszerű otthonra vágysz

Zubor Rozi - IgenAnya

Ettől a 9 dologtól otthonod úgy fog kinézni, mintha csak egy magazinból lépett volna elő.

6 LAKBERENDEZÉSI TANÁCS A SZÍVEK SZÁLLODÁJÁBÓL

1. Növények, hosszú szárral vagy ágakkal - Vékony, hosszú szárak vagy ágak ugyanis optikailag nagyítják a teret, így picike lakásba kifejezetten javasolt.

2. Tálcák - De nem csak a konyhában, evéshez, hanem a fürdőszobába, vagy a nappaliban a dohányzóasztalra, esztétikus tárolásra.

3. Különböző színű, anyagú és méretű kispárnák - És ha lehet, minél több. Kispárnából ugyanis sosem elég.

4. Üzenőtábla - A konyhába, az előszobába, a nappaliba, ahol csak jól esik. A fekete, iskolatáblára hasonlító (most) a legmenőbb.

5. Elütő szín(ek) - Egy teljesen hófehér szobában egy élénk rózsaszínű kispárna, virág, vagy szőnyeg hihetetlen hatással tud bírni.

ÍGY NÉZ KI BELÜLRŐL KATE WINSLET NEW YORK-I LAKÁSA

forrás: MyDomain

6 dolog, amit még a tisztaságmániások is elfelejtenek kitakarítani

6. Stílusos tárolás - Ha nem szereted, hogy minden állandóan elöl van (és azt ugye ki szereti), és a káoszban nem is találsz semmit, akkor szerezz be néhány egyforma dobozt, vagy kosarat és rendszerezd, tárold azokba a dolgaidat.

7. Hófehér törölközők - De ne csak díszek legyenek, használd is őket. Úgy fogod tőlük érezni magad, mintha egy wellness hétvégén lennél egy gyönyörű luxushotelban.

8. Kihúzva hagyott székek - Hány széket láttál már betolva egy magazinban? Nem sokat, ha ugyanis úgy lennének, nem látnád őket rendesen. Ha tehát olyan otthonra vágysz, ami úgy néz ki, mintha egy magazinból lépett volna elő, akkor te se told be eztán a székeidet az asztal alá.

9. Hagyd szem előtt a szép edényeidet - Ha van egy különösen szép, színes edényed, kancsód, tálad, semmiképp se pakold el a konyhaszekrénybe. Hagyd csak elöl, jól látható helyen, mondjuk a tűzhelyen.

6 lakásdekorációs lecke, amit a Jóbarátokból tanulhattunk!