David Beckham könnyfakasztó üzenetet küldött feleségének

Joy.hu

Mostanában nem telik el úgy hét, hogy David Beckham ne üzenne valami cukiságot valamelyik családtagjának az Instagram oldalán.

Hol négy gyermekét köszönti fel szülinapjuk alkalmából, hol Victoriának ír ki valami kedvességet úgy, hogy azt 20,5 millió követője is láthassa. A focisztár most anyák napja alkalmából üzent egy igazán meghatót, példáját pedig néhány családtagja is követte.

1. DAVID BECKHAM ÜZENETE VICTORIÁNAK

forrás: Instagram

„17 évvel ezelőtt kezdődött a fészekrakásunk, és ezeknek a kicsikéknek a legcsodálatosabb édesanyjuk van, akit annyira nagyon szeretnek. És én is szeretem őt, rengeteg okból kifolyólag, de a legfontosabb, hogy a legcsodálatosabb gyerekeket adta nekem. Boldog maminapot – ahogy a gyerekek mondanák” – olvasható a megható üzenet David Beckham Instagram oldalán, amelyhez egy olyan fotót mellékelt, amin négy közös gyermekük éppen epret szed.

Kattints ide a cikk folytatásáért, és nézd meg, hogy milyen anyák napi üzenetet írtédesanyjának David, és azt is megmutatjuk, hogy Victoria milyen fotót közölt válaszul a sok megható anyák napi üzenetre. Kattints!