Készíts isteni kókuszos forró csokit!
Europress
Hiába süt a nap, kint még messze nincs tavasz.
A téli időben legjobb a fotelben kucorogva filmezni vagy olvasni, ehhez pedig a következő ital lesz a tökéletes társad. (Persze csak a párod vagy a kutyusod után.)
Recept
Kókuszos forró csoki
Hozzávalók
- 120 ml kókusztej
- 2 ek. kókuszkrém
- 1 ek. édesítetlen kakaópor
- 1-2 csipet fahéj
- ízlés szerint méz, vagy más édesítő
Elkészítés:
Tedd fel a kókusztejet és a krémet melegedni egy lábasban és szórd bele a kakaóport. Ha már elolvadt, vedd le a tűzről, öntsd bögrébe, szórd meg fahéjjal és édesítsd mézzel. Ha fokoznád az élményt, a tejszínhabot se hagyd le a tetejéről!
Ennyire egyszerű az egész!
Ugye, kipróbálod?