Beyoncé titkos gyors fogyasztó receptje

JOY magazin

Citrommal a kilók ellen? Működik!

Beyoncé-nak mindig jó formában kell lennie, hiszen a sajtó képviselői minden másodpercben árgus szemekkel figyelik, felszedett, vagy leadott-e éppen pár kilót. Egy filmszerep, turné, vagy egy vörös szőnyeges esemény előtt szüksége van egy jól bevált és azonnali eredményt biztosító megoldásra.
Eláruljuk, mi Beyoncé titka,ami több hollywoodi szupersztárnak is segített már, ez a kúra korántsem új keletű, a 40-es évek óta alkalmazzák, ez nem más, mint a Lemon Detox, ami nem csak a súlyproblémákra megoldás, de a kúra végére a bőröd is szebb lesz, és a hajadnak is egészségesebb lesz a fénye.

A kúra egészen egyszerű: lényegében a pálma és juharszirup, a citromlé, és a cayenne bors vagy a gyömbér méregtelenítő kombinációjából készült keveréket kell fogyasztanod, természetesen sok folyadékkal együtt, 10 napon keresztül.

Megszabadulsz a méreganyagoktól, javul a keringésed és az emésztésed is hatékonyabbá válik. Ez már önmagában is csodálatos, a tested fellélegezhet, de a bőrödre és hajadra is rendkívül jótékony hatással lesz, meglátod majd! A keverék biztosítja az összes fontos tápanyagot, így biztosan elkerül a fáradság érzet és a farkas éhség majd, energikusan tudod majd végigcsinálni a tisztulás folyamatát, hiszen a kúra során használt szirup juhar-és pálmaszirup keveréke, melyek önmagukban is rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, illetve a keverék rendkívül magas gyümölcscukor szintje remekül csillapítja a szénhidrát utáni éhséget. A hozzáadott citrom az anyagcsere katalizátora, és egy igen hatásos antioxidáns bomba is, a cayenne bors pedig az anyagcserét élénkíti.

Sült citromos öntet chilis garnélával

Hozzávalók:

1 cs eisberg Dolce Vita Mix
2 db citrom
1 db chili paprika
1 evőkanál vágott petrezselyem
30 dkg pucolt, nyers apró garnéla
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál balzsamecet
5 evőkanál olívaolaj

őrölt bors

Elkészítés:

A citromokat vékony cikkekre vágva, néhány csepp olívaolajban pirosra sütjük, félretesszük. A serpenyőt szárazra töröljük, és kevés olívaolajon felhevítjük a fokhagymát és a magozott chilit.
Ezen sütjük meg a garnélát, amit óvatosan sózunk, borsozunk. Az olívaolajat, petrezselymet, balzsamecetet és a citrom kifolyt levét összekeverve ráöntjük a citrommal egybeforgatott salátára.
Tálaláskor tetejére halmozzuk a rákot. Kínáljuk fűszeres baguettel.