Az extrém ízű macaronok hódítanak

Europress
P.B.A.

A sima vaníliás, gyümölcsös macaronok kora lejárt, idén már a különleges ízvilágú, és nem csak édes francia sütik hódítanak!

Március 20-án lezajlott a 4. Macaron Nap, ahol kihirdették az idei év kedvenceit. Ha a hagyományosabb ízvilágot kedveled, most kapaszkodj meg, mert tátva marad a szád ezektől a különleges íz kombinációktól!

A szabadon választott íz kategória nyertese: zöldborsó-wasabi macaron (Desszert.Neked)

Ez a pikáns, csípős japán zöld torma ízét az apró francia finomságba záró változat az édes, gyümölcsös ízeket is maga mögé utasította. A kategória további dobogósai között azért az édesszájúak is találnak maguknak érdekességet, a mangó-málna és az eper-pezsgő variáció is ínycsiklandóan hangzik.

A sós íz kategória nyertese: libatepertő-csokoládé macaron (Desszert.Neked)

A markáns libatepertő íz páratlan ízkavalkádot alkot a lágy csokoládéval, az eredmény pedig nagyon különleges. A kategória további különlegességei a zöldfűszeres kecskesajt, és a tökmaglisztes cékla macaron.

Te szívesen beleharapnál ezekbe az ínyenc finomságokba?