7 fehérneműtrend, ami hódítani fog 2024-ben

Christian Vierig/Getty Images
InStyle

Talán kicsit sem meglepő az, hogy az fehérneműtrendekben is lesznek változások 2024-ben! Mutatjuk is!

Voltak idők, amikor a fehérneműket leginkább csak praktikus mivolta miatt használták, aztán a divat térnyerésével együtt egyre fontosabb szerepet kezdett el betölteni ez az aprócska alsónemű a nők életében. A folyamatosan növekvő igényeknek köszönhetően apránként külön irányzattá nőtte ki magát, így a folyamatos megújulás esetükben is szükségszerűvé vált.

2024 legjobb fehérneműtrendjei között ezúttal is találni egyszerű ötleteket, a szexinél egy fokkal szexibb kiadásokat, és olyan játékos darabokat, amelyek a hálószobán túl is működnek, hiszen minden adott bennük ahhoz, hogy nagyobb nyilvánosságot is elbírjanak. Megpróbáltuk úgy összeállítani az idei fehérneműtrendekről szóló listánkat, hogy a merészebb verziók mellett olyan mindennapi fazonok, minták is helyet kapjanak, amiket rendszeresen felvehetsz a ruháid alá. Egy szó mint száz, egy fehérnemű nagyon sok extra érvet rejthet, és ha sikerül rátalálnod arra a tökéletes darabra, akkor az képes a te lelkedet is feltölteni!

Nézd meg 2024 vezető fehérneműtrendjeit, és ki tudja, még az is előfordulhat, hogy gyűjteményünkben találsz rá egy új kedvencre, amivel aztán kiegészítheted ezt az örökös körforgást!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 fehérneműtrend, ami hódítani fog 2024-ben

Még több 2024-es stílustippre vágysz? Akkor ez is érdekelhet!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
5 színtrend, ami jön és 5, ami megy 2024-ben

Az InStyle magazin írása.