Mutatjuk a világ legszebb női arcait: egy szavazás alapján ők a legszebbek a világon

Unsplash/Hadis Safari
Kata

Az első nyolc helyezettet itthon csak nagyon kevesen ismerik, azonban ennek a listának köszönhetően ez most megváltozhat.

Az Independent Critics 1990 óta minden évben összerakja a „100 legszebb női arc” elnevezésű listáját, amelyet mindenféle kritériumok mentén szavaznak meg, mint például arányosság, esztétika, elegancia, kisugárzás. Alább a legfrissebb lista első nyolc helyezettjét láthatod, akik hazánkban szinte semennyire vagy csak alig ismertek. Őket 105 ezer nő közül választották meg!

A világ 8 legszebb női arca

Mai Omar

Mai Omar a lista megtisztelő nyolcadik helyén végzett. A színésznő, modell és énekesnő 34 éves, 2010 óta boldog házasságban él Mohammad Samival. Van egy gyermekük Taya.

Yael Shelbia

Yael Shelbia Cohen egy mindössze 21 éves izraeli modell, akit szépsége ellenére ma még csak kevesen ismernek világszerte. Nemrégiben színésznőként is kipróbálta magát, a Palmach, a Teen Nick és a YES TV kids sorozatokban játszik.

Ivana Alawi

A 26 éves Fülöp-szigeteki színésznő, modell és youtuber, Ivana Alawi arcocskáját szavazták meg a netezők a hatodik legszebbnek a világon. A fiatal nőnek már van egy saját bőrápoló márkája, az Ivana Skin.

Sitala

A 23 éves thaiföldi énekesnő és influenszer, Sitala lett az ötödik legszebb pofi ezen a szavazáson. A 173 centi magas szépség imád fotózni és filmet nézni.

Dasha Taran

Egy dél-koreai influenszer, az extra fiatal Dasha Taran lett a negyedik helyezett az arcszépségversenyen. A lányt Instagramon 2,5 millióan követik, YouTube-csatornája legalább ennyire népszerű.

3. Lisa – Lalisa Manobal

A 25 éves thai rapper, énekes, táncos, Lisa lett a bronzérmes, harmadik helyen végzett cuki pofijával. Ő a dél-koreai Blackpink lánycsapat tagja, szólóban 2021-ben debütált Lalisa című kislemezével.

2. Nancy Jewel McDonie

A mindössze 22 éves koreai-amerikai énekesnő és színésznő, Nancy lett a 2. legszebb arcú nő ezen a szavazáson. Egy dél-koreai lánycsapat, a 2016-ban alakult Momoland tagja.

1. Jasmine Tookes

A legfrissebb listán a Victoria’s Secret angyala, a 31 éves Jasmine Tookes végzett az első helyen, így ebben az évben ő a világ legszebb arcú nője. A gyönyörű nő jelenleg első gyermekével várandós.

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Íme a dobogósok: a 3 legdögösebb sztárpasi a tudomány szerint