Feltűnt? Ahogy közeledik a tavasz, úgy lesz egyre népszerűbb az alábbi négy szín

Christian Vierig/Getty Images
Kerekes Vivien

Már most sejteni lehet, hogy ezek a színek hatalmas sikert aratnak a tavaszi időszakban!

Csokibarna

Bár a földárnyalatok elsősorban ősszel aratnak nagy sikert, úgy fest, 2021 nem áll be a sorba ezen a téren. Ez a szín az elegancia egyik legtökéletesebb képviselője, legyen szó átmeneti kabátról, nadrágról vagy akár cipőről. Nem véletlen, hogy a francia nők például megőrülnek a barna csizmákért!

Vajsárga

Az élénk sárgát ezúttal egy sokkal visszafogottabb árnyalat váltja le tavasszal, ami jó hír lehet azoknak, akik nem szeretik az erőteljes színeket! Ez az árnyalat ugyanis beleolvad az összeállításodba, és nagyon jól megtalálja a harmóniát más színekkel is.

Tengerhab zöld

Ez a fantázianév valójában egy lágyabb mentazöldet takar, ami - akárcsak az imént említett sárga - szintén egyensúlyra talál más árnyalatokkal. De van benne egyfajta megfoghatatlan elegancia, aminek köszönhetően népszerű lesz tavasszal!

Tűzpiros

Ez a szín korábban leginkább a bulik alkalmával volt felkapott, de idén bebizonyítja, hogy a hétköznapokban is nagyon jól mutat! A tűzpiros ruhák, cipők (és egyébként a rúzsok is) izgalmassá teszik a megjelenésedet, és garantáltan minden tekintetet rád vonzanak!

Olvasd el ezt is!
Egy cipő, ami meghódítja a tavaszi szezont: a blokksarkú Mary-Jane szandált imádni fogod!

És ha már divatos színek, feltétlenül nézd meg, 2021-ben manikűr téren mi lesz igazán felkapott!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
2021-es manikűrtrend: ezek a színek, minták hódítanak

WhoWhatWear