Ez lesz 2021 trendszíne – Te mit szólsz hozzá?

Getty
Kelemen Panka
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások

Minden évben számos festékgyártó meghatározza a következő esztendő trendszínét. Jelen esetben az ismert amerikai cég, a Benjamin Moore & Co hirdette ki 2021 legmenőbb árnyalatát. Lássuk, hogy melyik lett a nyertes!

Ez lesz 2021-en színe?

Az amerikai festékgyártó szerint jövőre a természetes hatású, pasztelles árnyalatok lesznek trendik, ezen belül pedig az „Aegean Teal” fantázianévre keresztelt szín viszi a prímet, mely a zöldes kék és a szürke keveréke. Ennek a különleges árnyalatnak izgalmas, kiegyensúlyozott és egyben nyugtató hatása van. Tehát annak, aki a jövő évet teljes nyugalomban szeretné kezdeni, azt ajánljuk, hogy legkésőbb decemberben fesse át otthonának legalább az egyik falát ezzel a színnel. Amennyiben nincs időnk és energiánk festeni, akkor már az is megteszi, ha beszerzünk ilyen árnyalatban pompázó lakástextileket vagy dekorációkat.

Mutatós színpárok a lakberendezésben – Válaszd ezeket a trendi otthonért

A szezon legtrendibb anyaga – Dekoráld korddal az otthonodat

A Benjamin Moore természetesen más trendi színekkel is előállt, így az is talál számára szimpatikusat, akinek annyira nem jön be az „Aegean Teal”. A gyártó által összeállított palettán majdhogynem csak meleg, pasztelles föld színek találhatóak:

Íme, pár inspiráló kép a 2021-es év trendszínével!