Amit mindannyian viselünk majd ősszel: a szezon divattrendjei nagyon izgalmasnak ígérkeznek

Jeremy Moeller/Getty Images
Kerekes Vivien

Még van pár hetünk az augusztusból, de rövidesen a boltok polcait ellepik az őszi szezon újdonságai. Érdemes ilyenkor egy lépéssel előrébb járni, úgyhogy mutatjuk is, mi lesz igazán felkapott a következő évszakban!

Erősen szaturált árnyalatok

A színek hatással vannak a hangulatunkra is, és erre egyre többen fektetnek nagy hangsúlyt, így az őszi szezonban az erőteljes árnyalatok nagy sikert aratnak! A szaturált hatású, feltűnő színek a Prada és Versace kollekciójában is feltűntek, és bár az örök kedvencek (fekete, szürke és fehér) maradnak, most ősszel minden az erős árnyalatok körül forog.

Izgalmas kivágások

Már nyáron is nagy figyelem hárult a különleges kivágású ruhákra és felsőkre, ősszel pedig nem intünk búcsút ennek a trendnek! A szezonban ugyanis az itt-ott kivágott darabok biztosan hódítanak majd, akár a ruha oldalán, akár a dekoltázsánál.

Pufidzseki visszatérőben

Az örök kedvencünk, ami néha háttérbe húzódik, de el sosem tűnik! Az előrejelzések szerint az oversizedtól kezdve a bokáig érő darabokig most minden menő lesz, ráadásul ezek a darabok átmeneti vagy éppen vastag téli verzióban is kaphatók lesznek.

Olvasd el ezt is!
6 stílustrükk, amivel igazán trendin viselheted a bőrdzsekid

XXL kézitáska

Nem is olyan rég még Lizzo egy miniatűr táskával érkezett a vörös szőnyegre, most viszont újra az XXL méreteké lesz a főszerep! A hatalmas kézi táskák, amelyekbe aztán minden belefér az ősz régi-új kedvencei lesznek. Ezt a trendet sokak szerint egyébként a COVID ihlette, hiszen nem is olyan rég még a maszk, antibakteriális gél és a többi megelőzésre szolgáló eszköz nélkül ki se léptünk a házból.

Csillogó darabok

Ne gondold, hogy a csillogás csak a buliban állja meg a helyét! Valentino kollekciójában például a magas sarkú cipők kaptak némi glittert, Isabel Marant darabjain pedig a fémes hatású darabok adtak plusz eleganciát. Akárhogy is, egy kis csillogást bármelyik szettedbe belecsempészhetsz most ősszel!

Lefelé bővülő farmer

Egy ideje már egyre népszerűbbek, és úgy fest, a nyári szezon után újra visszatérnek a lefelé bővülő fazonú farmernadrágok (nem véletlen, hogy a Celine-kollekcióban is ott volt). Ez a kényelmes darab elsősorban magas sarkú csizmával lesz igazán elegáns választás.

Olvasd el ezt is!
Trendjelentés: Idén ősszel egy nagyon különleges cipőfazon jön ismét divatba

Ezeket a trükköket érdemes megfogadni!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Mit, mivel? 4+1 nadrág-cipő páros, ami garantáltan működik

WhoWhatWear