Az alábbi 4+1 sneaker meghódítja az őszi szezont

Streetstyleshooters/Getty Images
Léna

Nincs őszi szezon sportcipő nélkül, ha pedig az idei év trendjeit keresed, segítünk!

Csúnya cipők

Emlékszel még, amikor berobbantak az úgynevezett "csúnya" cipők? Eleinte senki sem tudta elképzelni, hogy viselni fogja, majd szép lassan meghódította a hétköznapokat is. Bár az utóbbi időben háttérbe szorultak, úgy fest, most visszatérnek, ráadásul rendkívül színes formákkal!

Magas szárú cipő

A magasított szárú sneakerek tinikorunk kedvencei voltak, de most elegánsabb, "felnőttesebb" verzióban is visszatérnek. Őszre ideális választás lesz azoknak, akik az átmeneti darabokat keresik, ráadásul semleges árnyalatokban tökéletes harmóniába kerül a szettjeiddel is.

Klasszikus vonalak

Van, ami örök, sneakerek terén pedig pláne! A már jól ismert klasszikus vonalak ezúttal is visszatérnek, de azért egy kis csavar is jön a képbe. A fehér árnyalat mellett ugyanis most a fekete is szerepet kap - ami a sáros időben jól jön majd.

Platform sneaker

A platform cipők fénykorukat élik, ősszel pedig a sneakereket is meghódítja a trend. Ha nem bánnál még néhány plusz centit, ez szuper választás lesz, hiszen kényelmes, és rengeteg változatban kapható. Akár csak egy-két centis plusz talpra vágysz, akár 5-7 centi is belefér, mindegyik menő lesz!

+ Semleges színek

De nem mehetünk el a színek mellett sem! Most ugyanis általánosságban elmondható, hogy a semleges, halvány, pasztell színek az őszi szezonba is átjönnek, így nyugodtan válassz bézs, pink, kék vagy zöld mintájú lábbelit magadnak.

Olvasd el ezt is!
A 6 legcsinosabb átmeneti cipő az őszi szezonra

És ezt olvastad már?

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Katalin hercegné kedvenc téli cipői

Popsugar