Már most tudni, mi lesz 2021 legmenőbb cipője

Edward Berthelot/Getty Images
Kerekes Vivien

Úgy fest, jövőre ez a cipő nagy sláger lesz!

Most még minden a csizmák és bakancsok körül forog, de a divatvilágban máris arról beszélnek, hogy mit viselünk majd jövőre, amikor végre elkezd egy kicsit felmelegedni az idő. Bár az elmúlt években a chunky darabok nagy figyelmet kaptak, úgy fest, ez most továbbfejlődik, és egy régi kedvenccel együtt térhet vissza a reflektorfénybe.

Olvasd el ezt is!
A szezon 6 legmenőbb cipője, ami bármilyen szettet képes feldobni

Ez a régi favorit pedig nem más, mint a loafer, ami klasszikus, elegáns, néha egy kicsit maszkulin, de összességében nagyon csinos viselet. A chunky változatban is megvan mindez, ám a megújult kialakítás egy kis különlegességet is magával hoz. Sokkal vagányabb és sokoldalúbb lesz tőle a cipő, aminek köszönhetően már olyan hírességek kezdték viselni, mint a modell Elsa Hosk. A Prada persze ezúttal is élen jár, hiszen ők már idén kiadtak egy kollekciót, amiben a chunky loafernek nagy szerep jutott, várhatóan ez pedig 2021-ben sem lesz másképp.

Elsa Hosk az Instagramján is megmutatta kedvenc chunky loaferjét, ami naná, hogy a Prada kollekciójából származik.

A loafer azért is olyan népszerű, mert nem sok olyan összeállítás van, amibe ne passzolna bele. Kötött pulcsival és farmerrel, szoknyával és blézerrel, vagy akár nyári kisruhákkal is jól néz ki!

De természetesen színes, vagy akár mintás változatban is érdemes lecsapni rá! Ezek tökéletesen passzolnak az izgalmasabb ruhadarabokhoz.

Olvasd el ezt is!
Maszkulin cipő, nőies szettek? Igenis működik, és most bebizonyítjuk!

Ha pedig a tökéletes őszi cipőt keresed, a horoszkópodat is segítségül hívhatod! Eláruljuk, csillagjegyed szerint melyik passzol hozzád!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Ez az őszi cipő illik hozzád a csillagjegyed szerint - Vedd meg a JOY-Napok alatt olcsóbban